Advertisement

Kepez 2.Ligden Çekiliyor, Kepenkleri Kapatıyor

Önce haberle ilgili bir kaç kelam edeyim. Atasözlerimizin gözünü seveyim, çok sık kullandığımız bir atasözümüz vardır ya: "Kendi düşen ağlamaz" diye.. O misal. İşte, plansız programsız, 1.lige yeni çıkmanın heyecanıyla bütçeyi har vurup harman savurursanız kapatırsınız dükkanı. Kepez Türk Basketbolu için önemli bir kulüp haline gelebilirdi. Nasıl ki Olin Edirne bir senede Türkiye'nin en flaş takımı olduysa... Ama zihniyet? Fark da burada zaten. Futbol takımı ile basketbol takımına mevcut bütçeyi hedefler doğrultusunda üleştirmek gerek. Sıkı elemek gerek unu. Bizim bilmediğimiz olumsuzluklar da mutlaka olmuştur, her takımda olur ama Kepez 1.ligde kaldığı 3 senede de maddi açıdan sıkıntılar yaşadı. Yaşanan olumsuzluklardan ders alınmadığını gösterir bu. O yüzden pek de üzülmüş değilim bu habere. Ama Kepez'den paralarını alamayan, 3-4 ay içeride olan oyunculara üzülürüm elbet. Geçen sezon para alamadan, yürekle oynayıp Beko Basketbol Ligi'ni kılpayı kaçıran oyunculardı onlar....

2007'de çıktığı Beko Basketbol Ligi'nden 2010'da düşen ve geçen sene play-offlardan elenerek 1.lig biletini kaçıran Kepez Belediye, borçlar yüzünden kepenk indiriyor. Başkan Ahmet Ünlüoğlu, geçmişte yaptıkları borçları ödeyemediklerini ve 800 milyar borçları olduğunu açıkladı.

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, futbol ve basketbol şubeleri için aldıkları ‘devam’ kararına rağmen, iki branşında kapanma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. 3. Lig’de mücadele eden futbol takımı için ciddi tekliflerin geldiğini ve hazır takım vermek için mevcut ekibin antrenmanlara devam ettiğini belirten Ünlüoğlu, basketbol takımı için karamsar konuştu. Kulübün resmi borçlar hariç borcunun 800 bin TL olduğunu belirten Ünlüoğlu, “Bunun dışında taksitlendirdiğimiz resmi borçlar var. Hem borç ödeyip hem takımı finanse etmemiz çok zor” dedi.


Önümüzdeki hafta sonuna kadar iki branşın kaderinin de büyük ihtimalle belli olacağını belirten Ünlüoğlu, yönetimin düşüncesini şöyle açıkladı: “Belediye’ye hiçbir yük getirmeden sponsor bulmaya çalışıyoruz. Böyle sponsor bulabilirsek devam ederiz. Ancak bu ihtimal şu anda çok zor. Sponsor bulamazsak, branşları başka kulüplere devretmeyi planlıyoruz. Görüştüğümüz bazı işadamları ve kulüpler var ama henüz sonuç alamadık. Eğer hem sponsor bulamaz, hem de devir işlemini gerçekleştiremezsek, iki branşı da kapatacağız”.


Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden futbol takımının yaklaşık 500 bin TL federasyon, naklen yayın ve iddaa gelirinin olduğunu belirten belirten Ünlüoğlu, bu branş için daha somut tekliflerin geldiğini belirtti. Profesyonel branşlardan tamamen çekilerek altyapı ve tesis atağına geçmek istediklerini belirten Başkan Ünlüoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçmiş yıllarda yapılan borçlar nedeni ile önümüzü göremiyoruz. Bu branşlara devam eder ve sponsor bulamazsak borcumuz artacak. Bunun yerine Kepez’in her yerine salon ve spor tesisi yapıyoruz. Spor okullarımızda binlerce çocuğa spor yaptırıyoruz."

Antalyadaspor.com'a teşekkürler.
Kepez 2.Ligden Çekiliyor, Kepenkleri Kapatıyor Kepez 2.Ligden Çekiliyor, Kepenkleri Kapatıyor Reviewed by Adsız on 22:30 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Spor salonu yaptiriyorlarmis yaptirin yaptirin..sizi isgüzarlar sizi!!! Kulubü mahvettiniz,insanlari mahvettiniz,emeklere yazık ettiniz!! İnsallah kapanir kulup de borçları cebinizden odersiniz!! Hak yememeyi ogrenin once! Deliler gibi calisip,mucadele edip,aylarca para almadan terdoken,bir ekmek ugruna sagligini hice sayan oyuncularin,masorunden malzemecisine kadar sabirla gorevini surduren insanlarin sucu neydi? Size inanip guvenmek mi? Kepez'de gecen sezon oynayan oyuncularbu sezon sizin yuzunuzden ,kazanacaklari parayla butun yil borc odeyecek biliyor musunuz?Yaziklar olsun sizlere!!! Rezil ettiniz cennet Antalya'yi bize!

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.