Advertisement

Trabzonspor, Fields'i Deniyor

Yabancı oyuncu takviyesi konusunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, ABD'li guard Levance Fields ile deneme koşullu anlaşma sağladı. Daha önce ilk olarak Ozan'ın, Trabzonspor'a yakın olduğunu yazdığı Fields transferinde bugün yeni adımlar atıldı. Bir süre, Karadeniz ekibi ile çalışmalara katılacak olan Fields hakkında coach Tolga Öngören olumlu rapor verirse resmi sözleşme imzalanacak..

Oyun kurucu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, 24 yaşındaki ve 1.78 boyundaki ABD'li oyun kurucu Lavence Fields'i denemek üzere Trabzon'a davet etti. Haberi ilk olarak BasketFaul paylaştı. Pittsburgh Üniversitesi mezunu olan Fields, 2009 NBA Yaz Ligi'nde Orlando Magic kadrosunda yer almış ve ardından da Rus ekibi Spartak St. Petersburg'a imza atmıştı. Bir sezon bu takımda forma giyen yetenekli guard, ertesi sezon bir diğer Rus ekibi Krasnye Kyrlya'ya transfer olmuş fakat böbreklerindeki sorun nedeniyle sağlık kontrollerini geçememiş ve sözleşmesi feshedilip geçtiğimiz sezonu boş geçirmişti..

Önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelerek takıma katılacak olan Lavence Fields, 9 Eylül tarihinde Karadeniz ekibi ile birlikte Almanya kampına gidecek..
Trabzonspor, Fields'i Deniyor Trabzonspor, Fields'i Deniyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.