Advertisement

Bajramovic Banvit'e Yakın

Şu sıralar Bosna-Hersek milli takımı aday kadrosunda yer alan ve takımın kaptanlığını da yapan deneyimli power forvet Kenan Bajramović, ülkesindeki Dnevni Avaz Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, yeni sezon için transfer görüşmelerinde bulunduğu Banvit ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi..

2008-2009 yılında ülkemizde Türk Telekom forması da giyen ve dönem dönem bir çok takımımızın da transfer gündemine gelen Bajramović, 30 yaşında ve 2.07 boyunda. Tecrübeli oyuncu, Dnevni Avaz'a yaptığı açıklamada; bundan böyle spor kariyerine Banvit'te devam edeceğini, Banvit hakkında iyi şeyler duyduğunu ve daha önce tanıştığı bazı oyuncularla bir arada oynayacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Bajramović'in en geç bu hafta sonuna kadar Türkiye'ye gelerek, sağlık kontrolünden geçip resmi sözleşme imzalayacağı da haberde yer aldı..

Bajramović, Lietuvos Rytas forması ile geçtiğimiz sezon; Turkish Airlines Euro League'de 14, Litvanya Ligi'nde 30, VTB Ligi'nde 9 ve Baltık Ligi'nde ise 4 maçta görev yapmıştı. Şutör uzun, Turkish Airlines Euro League'de forma giydiği 14 maçta ortalama 25.7 dakika sahada kalarak; 11.4 sayı, 5.2 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları yakalamıştı. Litvanya Ligi'nde oynadığı 30 maçta ise ortalama 21.1 dakika sahada kalarak; 12.8 sayı, 4.1 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları yakalayarak takımının ligdeki en skorer ismi olmayı da başarmıştı..

Transferin durgun ekiplerinden olan Banvit, dış transferde deneyimli yerli oyuncular; Serkan Erdoğan ve Erkan Veyseloğlu'nın yanı sıra ABD'li oyun kurucu Cliff Hammonds'ı renklerine bağlamış, bir diğer eski Rytas'lı Cemal Nalga ile de anlaşma sağlamıştı..
Bajramovic Banvit'e Yakın Bajramovic Banvit'e Yakın Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.