Advertisement

Pero Cameron TBF'ye Konuştu

Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Yeni Zelanda ile tekrar basketbola geri dönen Pero Cameron, Eray Kaş ile mini bir söyleşi gerçekleştirmiş. Buyrun detaylar:

Uzun süreli bir yolculuğun ardından İstanbul’a geldiklerini söyleyen Pero Cameron, “Türkiye’yi çok seviyorum. Harika bir ülke ve benim burada çok iyi dostlarım var. Tekrar burada olmaktan dolayı da mutluyum” dedi.

Yeni Zelanda ile amaçlarının ilk olarak adidas İstanbul Cup’ta iyi bir performans sergilemek olduğunu söyleyenCameron, “Turnuva öncesine kadar hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Ardından da adidas İstanbul Cup’ta en iyi oyunumuzu ortaya koyacağız. Burada eksiklerimizi görmek açısından bir fırsat yakaladığımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

2002 FIBA Indianapolis’te düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası’nda dördüncü olduklarını ancak bunun üzerinden uzun yıllar geçtiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, “Şimdi daha farklı bir takım durumundayız. Bu nedenle Dünya Şampiyonası’nda yeniden başarılı olabilmek için çok çalışmamız gerekli. Çalışmak bütün başarıların temelini oluşturur” açıklamasında bulundu.
Pero Cameron TBF'ye Konuştu Pero Cameron TBF'ye Konuştu Reviewed by Adsız on 15:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.