Advertisement

Kayseri Grubu 3.Maç Analizleri


Ürdün: 69-112: Sırbistan

Sonucunu tahmin edebildiğimiz ve üzerine konuşmanın gereksiz olduğu bir maç. Sırbistan takır takır gönderdi şutları Ürdün potasına. Üçlüklerde % 52, ikiliklerde % 71 ile oynayıp takım halinde 28 asist yapmışlar. Kadro kalitesine yakışacak düzeyde fark ve galibiyet. Pota altında ciddi üstünlük kurmuş Sırplar. Savanovic, Perovic ve Keselj 20 sayı üstü atmışlar.

Angola: 70-91: Arjantin

Ürdün'ü yenerek gruptaki misyonunu tamamlayan Angola açıkça söylemek gerekirse diğer maçlara formaliteden çıkıyor. Güçlü Arjantin karşısında ilk periyotta direnmişler, üçüncü çeyrekte geri dönüş sinyali vermişler ancak tangocular bileti son 10 dakikada kesmiş. Almanya'ya 31 sayı atan Scola, istatistiğini geliştirip 32 sayı - 8 ribaundla resital sunmuş Kayserili basketbolseverlere. Onu yakından seyretmek büyük bir şans gerçekten. Delfino da 22 sayı ile formunu devam ettirmiş. 3'te 3 yaparak doludizgin yola devam ediyor Arjantin.

Avustralya: 78-43: Almanya

Dün Sırbistan'ı iki uzatma sonunda yenen Almanlar'ın hayaletleri sahadaydı bugün. Avustralya'nın basketboluna ayak uyduramadılar. Lider vasıflı oyuncularının olmaması, dün sarfettikleri aşırı efor Almanlar'ın tutunamamasına neden oldu. 20 dakikada 20 sayı atabildiler, böyle birşey mümkün mü? Şampiyonanın en zayıf halkaları bile daha iyi rakamlar elde ediyor. Kötü gidişatı değiştirebilmek için kadrodaki tüm oyuncuları sahaya sürdü Bauermann fakat fayda olmadı. Bu maçlık turnuvayı silmek zorunda kaldılar. Takımın tecrübeli oyuncuları Jagla ve Greene'i fazla tutmadı oyunda. 40 dakika sonrasında sadece 6 asist yapabilen Almanlar, Avustralya'nın şovunu seyretmek zorunda kaldılar.
Kayseri Grubu 3.Maç Analizleri Kayseri Grubu 3.Maç Analizleri Reviewed by Adsız on 23:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.