Advertisement

Yunanistan: 59-87: ABD (ABD Son Gaz Geliyor)

Hazırlık karşılaşmasında ABD Yunanistan'ı 28 sayı farkla yendi. Muhtemelen Yunanlılar'ın kendilerini daha çok zorlayacağını düşünmüştü ABD. Ancak Spanoulis ve Diamantidis'in belki de kariyerlerinin en kötü oyunlarını sergilemeleri (ikisi beraber) Yunanistan'ın deorganize olmasına yol açtı. Baby Shaq ve Borousis'in riske edilmeyip kenarda oturtulması sonucunda ortaya iyi birşeyler çıkmadı Yunanistan adına. Tek olumlu şey Tsartsais'in 24 sayısı oldu.

ABD ise rakip kim olursa olsun atletik özelliklerini kullanarak mutlaka sonuca ulaşıyor. Derrick Rose'un deliciliği ve hızı ilk çeyrekte rakip savunmayı alt üst etti. Kevin Durant ve Eric Gordon'un yüksek yüzdeli isabetleri ile fark açıldı. Genellikle kısalardan oluşan ABD ribaundda sıkıntı yaşamadı. Ki şampiyona boyunca dezavantajları bu olacak.

Şampiyona öncesi favoriler İspanya ve Yunanistan'ı mağlup eden ABD bomba gibi geliyorTürkiye'ye. Finale kadar sorunsuz gelecekler gibi bir görüntü var.
Yunanistan: 59-87: ABD (ABD Son Gaz Geliyor) Yunanistan: 59-87: ABD (ABD Son Gaz Geliyor) Reviewed by Adsız on 21:06 Rating: 5

1 yorum:

Ferhat Yeşiltaş dedi ki...

Tamamen sunî bir fark oldu bana göre bu sonuç, ki ABD takımı bunun havasına girer ise çok büyük hezimetler yaşayabilir şampiyonada. Bu takımın pota altında sorun yaşayacağı ortada. İspanya maçında Gasol ve Garbajosa tanınmayacak haldeydi, bu maçta da önemli Yunan uzunları süre almadı. Sanırım ABD'yi havaya sokup asıl gizli silahları turnuvaya saklıyor Avrupalı ekipler :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.