Advertisement

Barış Ermiş A Milli Takım'a Çağırıldı

:) Ancak Türkiye'de olur bu tür vakalar. 12 gün sonra Dünya Şampiyonası başlayacak ve biz oyun kurucu çağırıyoruz oynaması için. Önce Engin'in sakatlanması, sonra Kerem Tunçeri ve Ender Aslan'ın sakatlıklarının yeniden patlak vermesi hiç gündemde olmayan trajikomik bir durumu ortaya çıkardı. Banvit'in başarılı oyun kurucusu Barış Ermiş dahil edildi kadroya. Henüz resmi olarak haber çıkmadı fakat Murat Özyer haberi ilk duyuran isim oldu Twitter'dan.

Evren Büker'in neden oynatılmadığını düşünen onlar, yüzler, binler şimdi nedeni daha iyi anlayacaklardır. Özyer'in yazdıklarına göre Tanjevic daha başından beri Evren'i kadroda düşünmüyormuş. Bu nasıl baştan savma bir iştir? Oynatmayacağın adamı neden götürüyorsun peki oralara diye sorarlar adama. Yine garip işler devam ediyor Türkiye'de.

Ha, burda suçlu olan ne Evren ne de Barış'tır. Barış'a gel denildi, o da geldi. Ki madem aklında Barış vardı, sakat Ender'in yerine niye Barış'ı çağırmadın? Bence Barış Kerem'i iyi yedekleyecek bir oyuncudur. Yani en azından süre aldığında takım oyununun dışına çıkmayan, çoğu zaman istenileni, beklenileni veren bir oyuncudur, savunması da Kerem ve Ender'e göre daha iyidir. Şimdi Tanjevic'ten böyle bir hamle geldi ancak şampiyonanın başlamasına 12 gün kala. Bence geç kalındı. Zaten en başında kafasında sildiği Evren'i kadroya dahil ederek başlayan yanlışların sonucu bunlar. Umarım bu şampiyonada hüsran olmaz.

Edit: 19.31 itibariyle TBF haberi duyurdu.
Barış Ermiş A Milli Takım'a Çağırıldı Barış Ermiş A Milli Takım'a Çağırıldı Reviewed by Adsız on 18:00 Rating: 5

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hergün Evren büker neden oynatılmıyor yorumu görmekten gına geldi..Ligde bilmem kaç senedir çık ara asist kralı olan Hakan Köseoğlu neden alınmaz şu kadroya da avrupada Türkiyede yokları oynayan Kerem ve istikrarsız Enderde bu kadar ısrar edilir ya da Tanjevic bu kadar formsuzken neden hala takımın başındadır..

ZorTurK dedi ki...

Görünüşte hüsran var

bahadır dedi ki...

bir jerry sloan bir tanjeviç Allah düşmanımın başına vermesin.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.