Advertisement

İzmir Grubu 2. Maç Analizleri


Fransa: 86-59: Lübnan

Sürprizlerle başlangıç yapan Fransa ve Lübnan karşı karşıyaydılar. Bu kez sürpriz ihtimali yoktu ve Fransa zorlanmadan kazandı maçı. İspanya'ya karşı çok iyi savunma yapan Fransa ikinci çeyrekte rakibini 8 sayıda tutarak 2. galibiyeti cebine koydu. İspanya galibiyetinde önemli rol oynayan Gelebale yine işi üstlendi, 18 sayı ile en skorer oyuncu oldu. Ribaundlardaki ve asistlerdeki uçurum aradaki kaliteyi gösteriyor. 31 sayıyla iyibir başlangıç yapan El - Khatib 12 sayıda kalınca Lübnan için galibiyet kelimesi silinmiş oluyor.


Litvanya: 80-78: Kanada

Favori olarak çıktığı Lübnan maçında takım olarak etkisiz kalan Kanada Litvanya'ya karşı çok istekli idi. Uzun süre kaçan taraf oldular ancak ikinci yarıda Litvanya'nın savunmasını geçemediler. Bugün hiç süre almayan eski Oyak Renault'lu Famutimi'nin yokluğunda Anderson ile etkili oldular. 2'de 0 yaparak ümitlerini hayli azalttı Kanada, ellerindeki kadroyu iyi kullanamamak nedir diye Google'a sormayın, Kanada'ya sorun.


Yeni Zelanda: 84-101: İspanya

Fransa'dan bekledikleri skoru elde edemeyen boğalar için artık kazanma vakti gelmişti. Savunma olarak çok zayıf olan Yeni Zelanda'yı yıkmak zor oldu aslında. İlk yarıda fark yapıp maçı koparamayan İspanyollar öldürücü darbeyi üçüncü çeyrekte vurdular. 100 sayı barajını geçen ikinci takım oldular ayrıca. Marc Gasol, Garbajosa, Navarro ve Rudy Fernandez dörtlüsü müthiş yüzdeler yakaladılar. Takım halinde üçlüklerde % 50, ikiliklerde % 73'lük yüzde yakalayan bir takımı 100 sayının altında tutmak biraz güç. Yeni Zelanda da 2'de 0 ile devam etmek zorunda şampiyonaya.
İzmir Grubu 2. Maç Analizleri İzmir Grubu 2. Maç Analizleri Reviewed by Adsız on 23:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.