Advertisement

Kayseri Grubu 1. Maç Analizleri

Sırbistan: 94 - 44: Angola

İlk maçında zayıf Angola ile karşılaşan Sırbistan, beklenildiği üzere farklı galibiyet aldı. Krstic ve Teodosic'siz kadroyla Angola'yı darmadağın etmişler. Ribaundlarda 49-25; asistlerde 26-5'lik ezici üstünlük kurmaları zaten açıkça farkın nedenini gösteriyor. Sahanın yıldızı 6/7 üçlük, 8/9 serbest atış, 2/2 iki sayılık isabetlerle oynayan Aleksandar Rasic oldu. İçine ne kaçmış bilmiyorum Rasic'in, böyle inanılmaz performansların adamı değildir. Teodosic'in yokluğunu iyi değerlendirmiş. Angola'da 10 sayı atan Cipriano takım adına birşeyler yapabilmek adına çabalamış. Sırplar bu galibiyetle bir nevii hazırlık maçlarını sürdürmüş oldu.

Almanya: 74 - 78: Arjantin

Zor maç... Eksiklerden başı ağrıyan Arjantin'in Almanya engeline takılabileceğini aklımdan geçiriyordum. Göz ucuyla takip etme fırsatı da buldum ara ara. Arjantin maçın genelinde önde olan taraftı, bayrağı hep elinde tutan taraftı. Son çeyreğe 11 sayı farkla geride giren Almanya, maçı çevirebilmek için oldukça efor sarfetmiş. Greene'nin başkaldırışı ve kısıtlı zaman yeterli olmamış panzerlere. Adidas Cup'ta mükemmel performansını bugüne de taşıyan Carlos Delfino 27 sayı - 8 ribaund - 2 asistle galibiyet ateşini yakan adam olmuş. İkinci sayı opsiyonu Luis Scola sa 20 sayı kaydetmiş. Bu maç Arjantin'in oyun anlayışının sahaya yansıdığına ve dişlilerin sorunsuz döndüğüne işaret ediyor. Almanya'nın yıldızsız geldiği turnuvada takım savunmasını ve hücumunu iyi yapıp kazanabileceğinden bahsetmiştim, yaklaştılar ama başaramadılar. 20 sayı atan Greene takımın skoreri olmuş. Asistlerde 17-11'lik Almanya üstünlüğünü oyun kurucu fazlasına bağlamak yanlış olmaz sanırım.

Avustralya: 76-75: Ürdün

Günün sürprizine imza atmaya çok yaklaşmış Ürdün. Fark yiyeceğine kesin gözüyle bakılıyordu çoğu kişilerce. Fakat iyi direnmişler Avustralya'ya. İlk yarıyı 39-32 önde tamamlamışlar ama 3. çeyrek bitiminde ipleri rakibe salmışlar. Yine de son topa kadar işi getirmeleri büyük başarı. Abbaas ve Wright ikilisi 36 sayıya imza atmışlar Ürdün adına. Avustralya'da ise Aleks Maric 23 sayı ile takımın sayı yükünü çeken isim olmuş. Asistlerde ve ribaundlarda göze çarpan istatistikler Ürdün için umut verici. Zor bir gruba düştüler fakat savaşarak başladılar. Tebrik etmek lazım.
Kayseri Grubu 1. Maç Analizleri Kayseri Grubu 1. Maç Analizleri Reviewed by Adsız on 23:59 Rating: 5

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.

Adsız dedi ki...

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim Sevgi Hanım.

Facebook: http://www.facebook.com/ozan.aktay

Twitter: http://twitter.com/mixbasket

Beklerim. :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.