Advertisement

Ankara Atatürk Spor Salonu Yıkılıyor (MixBasket Özel)

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - 41 senedir Türk Basketbolu'na ve değişik spor branşlarına hizmet eden Ankara Atatürk Spor Salonu yıkılıyor. Türk Telekom, Büyük Kolej, Ted Kolejliler gibi takımların, Ankaralılar'ın ilk gözağrısıydı salon. Birçok Avrupa takımını ağırladı, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptı. Yakın bir zamanda yıkımına başlanacakmış salonun. Melih Gökçek salonun yerine alışveriş merkezi tarzı bir bina düşünüyormuş diye duydum. Ne kadar doğrudur bilemem.

Türk Telekom maçlarını büyük ihtimalle Ankara Arena'da oynayacakır. Türkiye Kupası maçlarına ev sahipliği yapan ASKİ Spor Salonu'nun şehrin uzağında olması nedeniyle söylüyorum bunu. Neresinden bakarsanız bakın kötü bir haber, ama yerine daha geniş kapsamlı, daha modern bir salon yapılır umarım.
Ankara Atatürk Spor Salonu Yıkılıyor (MixBasket Özel) Ankara Atatürk Spor Salonu Yıkılıyor (MixBasket Özel) Reviewed by Adsız on 20:29 Rating: 5

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ya birader dibinde başka bir salon varken oraya yeni bir salon yapılmaz, sen bilmiyorsun Ankara'yı galiba. Hem gözağrısını yanlış kullanmışın ilk gözağrısı denir ona..

Adsız dedi ki...

@adsız

Melih Gökçek'ten herşey beklenir vallahi, yaparsa şaşırmam. :)

Adsız dedi ki...

250 metre ilerisine ankara arena gibi daha buyuk ve daha modern bir salon yapildiktan yikilmasi gayet dogru.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.