Advertisement

Dünya Şampiyonası'nın Açılış Gecesinde Neler Olacak?

27 Ağustos'ta Dünya Şampiyona'nın açılış gecesi için yorumlarda bulundu Turgay Demirel. Seneler önce kurdukları rüyayı gerçekleştirmek için özverili (!) bir şekilde çalıştıklarını ve bu şampiyona açılışının öncekilerden çok daha görkemli olacağını belirtti. TBF Sekreteri Ali Özsoy ise biletlerin % 76'sının satıldığını ve satışların sürdüğünü belirtti.

172 televizyon kanalından canlı yayımlanacak olan açılış törenine Recep Tayyip Erdoğan, Faruk Nafız Özak ve FIBA Başkanı Bob Elphinston katılacak. Törenin ardından çeşitli şovlar ve danslar yapılacak. Daha sonra Sezen Aksu, Fatih Erkoç, Müslüm Gürses (!) ve Yunan şarkıcı Harris Alexiu ile İtalyan tenor Alessandro Safina sahne alacak. Şu sayılan isimlerin arasında Müslüm Gürses'in ne işi vardır başka adam mı yok memlekette anlamak güç.
Dünya Şampiyonası'nın Açılış Gecesinde Neler Olacak? Dünya Şampiyonası'nın Açılış Gecesinde Neler Olacak? Reviewed by Adsız on 14:02 Rating: 5

1 yorum:

bettasj dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum Müslüm Gürses olayını anlamak mümkün değil!Öte yandan İsmail Yk'nın sahne almayacağına şükrediyorum. :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.