Advertisement

Dünya Basketbol Şampiyonası İddaa Tahminleri (28 Ağustos)


702 Yeni Zelanda - Litvanya Tahmin: Alt (164,5 sayı barajı)

Maçın favorisi Litvanya fakat Yeni Zelanda'nın ne yapacağı belli olmuyor. Litvanya'nın da eski gücünde olmadığı kanaatindeyim. 164,5 sayı barajı fazla. Tahminim alt.

705 Kanada - Lübnan Tahmin: İY1 (İY handikap: 3,5)

Kanada takımı Lübnan'a göre daha derli toplu oynuyor. Amerikalılar'ı çok hareketli ve atletik özelliklerini iyi kullanıyorlar. Anderson, Anthony, Famutimi gibi oyuncularıyla ilk yarıda en az 4 sayı fark yapacaklardır. Tahminim ilk yarı Kanada.

707 Angola - Sırbistan Tahmin: MS 2 (17,5 sayı handikap Angola)

Krstic ve Teodosic gibi iki önemli oyuncusundan yoksun olacak Sırbistan bu maçta. Ancak rakip Angola olunca pek aramayacaklardır. Sırbistan diyorum.

708 ABD - Hırvatistan Tahmin: MS 2 (22,5 sayı handikap Hırvatistan)

Şampiyonaya birçok yıldızından yoksun katılacak olan ABD hazırlık maçlarında çok iyi bir görüntü çizdi. Bu maçın favorisi ABD. Fakat Hırvatistan 23 sayı farkla mağlup olacak takım değil.

709 Fransa - İspanya Tahmin: MS 2 (13,5 sayı handikap Fransa)

Tony Parker'ın olmayışı Fransa'yı çok etkiliyor. Oyun kurucu problemleri had safhada. Boris Diaw'ın eline bakıyorlar hücumda. İspanya karşısında şansları yok. Favorim İspanya.

710 Fildişi Sahilleri - Türkiye Tahmin: Alt (151,5 sayı barajı)

Yazdığım maçlar içinde en güvenemediğim maç. Ancak bizim her maç 70-80 düzeyinde attığımızı düşünürsek alt olma ihtimalinin fazla olduğunu düşünüyorum. Fildişi'ni muhtemelen 50-60 sayılarda tutarız.
Dünya Basketbol Şampiyonası İddaa Tahminleri (28 Ağustos) Dünya Basketbol Şampiyonası İddaa Tahminleri (28 Ağustos) Reviewed by Adsız on 16:31 Rating: 5

1 yorum:

Engin Ozyolcu dedi ki...

Oldukça ayağı yere basan tahminler. Tebrik ederim.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.