Advertisement

Predrag Samardziski Olin'de (MixBasket Özel)

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - Lee Dixon'un 1.lig için yetmeyeceğini düşünen Olin Gençlik cephesinin 5 numara transferi yapacağını sık sık duyuyordum. Elime sıcak sıcak bir transfer haberi geçti. Geçen sezonu Zeleznik'te tamamlayan 1986 doğumlu Predrag Samardziski ile anlaştı Olin. 2.16'lık Makedon pivot power forvet pozisyonunda da oynayabiliyor. Bo McCalebb'li Makedonya Milli Takımı'nda Avrupa Şampiyonası elemeleri maçlarına çıkmakta şu sıralar. Forma giydiği 6 maçta 9,2 sayı - 5,8 ribaund verileriyle oynadı. Zeleznik takımında Eurochallenge'da 14 maça çıkan genç oyuncu 9 sayı - 5,7 ribaund istatistikleri tutturdu. Ligdeki ortalamaları ise 6,8 sayı - 5,5 ribaund.

Tıpkı Banvit'in Golubovic transferinde olduğu gibi genç ve gelecek vaadeden bir oyuncuyu kadroya kattı Olin Gençlik. Hiç seyretmedim Samardziski'yi fakat ribaundlarda oldukça etkili bir isim olduğunu söylememiz doğru olur herhalde. Efektikliği ile lige renk katacak uzunlardan biri olabilir.

Olin 2-3 numara oynayabilen bir yabancının daha peşinde. İsim olarak da biliyorum fakat söylemek doğru olmaz şimdi. Onun da zamanı, sırası gelir elbet. :)
Predrag Samardziski Olin'de (MixBasket Özel) Predrag Samardziski Olin'de (MixBasket Özel) Reviewed by Adsız on 17:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.