Advertisement

Skorboard Krizi (!)

Efes World Cup 9'un ikinci gününün ilk maçı olan Lübnan - Arjantin maçını seyrediyordum mis gibi. 17:30'da başlayan maçta tam 3 kez skorboard sorunu yaşandı. Şuan saat 18:26. 1 saattir ilk çeyreği bitirebildik. Bu salon Dünya Şampiyonası için inşa edilmemiş miydi? Bu arızaların uluslararası turnuvalarda mutlaka gerçekleşmesi çok can sıkıcı bir durum. Rezil olmuş durumdayız şuan. Adamlar tam ısınmışlarken soğudu, seyircilerin motivasyonu dağıldı. Müthiş titizlikle (!) hazırlanmışız şampiyonaya belli! Teşekkürler Turgay Demirel!

Edit: NTVSpor yayın akışını değiştirdi, Lübnan - Arjantin maçını kaçırdık, sanırım bizim maç da kaçacak. Ne diyeyim ki...
Skorboard Krizi (!) Skorboard Krizi (!) Reviewed by Adsız on 18:26 Rating: 5

1 yorum:

bettasj dedi ki...

Aynen katılıyorum.Bir şampiyonaya hazırlanmak demek sadece belli kapasitede salonlar yapmak demek değildir.Skorboardlar konusuna ayrıca önem verilmeli.Üstüne üstük ilk günde de sorun çıkmıştı.Şampiyonayı organize edeceğimizi öğrendiğim ilk günden itibaren bu federasyonla bunun altından alnımızın akıyla kalkıp kalkamayacağımızı merak ettim.Umarım yine yanılan biz oluruz.Şampiyonada hiçbir önemli sorun çıkmaz.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.