Advertisement

Trabzonspor, Umut Yenice İle Anlaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, deneyimli pivot Umut Yenice ile prensip anlaşmasına vardı. Oyuncunun menajerliğini yürüten Em-Pa'dan verilen bilgiye göre, TB2L ekiplerinden Vestelspor forması giyen Yenice, takımı ile sözleşmesini feshedip Trabzonspor ile yarın resmi sözleşmeyi imzalayacak..

32 yaşındaki ve 2.08 boyundaki Yenice, profesyonel kariyerine 1996-1997 sezonunda Raks İTÜ forması giyerek başlamıştı. Ardından; Oyak Renault, Türk Telekom, Fenerbahçe, Ülkerspor, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Selçuk Üniversitesi, Banvit, Antalya Büyükşehir Belediyesi formaları ile TBL'de mücadele etmişti..

Bu sezon Vestel forması ile TB2L'de 19 maça çıkan Yenice, bu maçlarda ortalama 26.4 dakika sahada kalarak; 12.1 sayı ve 5.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda forma giyebilen deneyimli uzun, bu maçlarda 26/68 ile üç sayılık atış isabeti de sağladı..
Trabzonspor, Umut Yenice İle Anlaştı Trabzonspor, Umut Yenice İle Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.