Advertisement

Bıyıktay'ın Hedefi Play-Off

Aliağa Petkim'in başarılı teknik adamı Burak Bıyıktay, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada Play Off'a kalmak için ligin ikinci yarısında her maçın artık çok önemli olduğunun altını çizdi. Bıyıktay; ''İkinci yarıda play off'a kalmak için ne kadar galibiyet alınması gerekiyorsa, almayı hedefledik'' dedi.

Bıyıktay, yaptığı açıklamada, ligdeki 4'üncü sezonunu geçiren takımın genellikle düşmeme mücadelesi verdiğini, bu kez yeni yönetimin aldığı kararla üst sıralara oynayacak bir bütçe ve takım oluşturduklarını söyledi. İlk yarıda beklenmeyen iki mağlubiyet almalarına rağmen ligdeki yerlerinden memnun olduklarını kaydeden Burak Bıyıktay, ''Ligde ilk yarıyı 9'uncu sırada tamamlamak iyi bir sonuç. Ligin ikinci yarısında yine 8-9 galibiyet almayı planladık. Fakat, ikinci yarı daha zor olacak. Küme düşmeme mücadelesi veren takımların can havli ile oynaması nedeniyle zor karşılaşmalar oynayacağız'' diye konuştu.

Hacettepe ile Ankara deplasmanında zor bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Bıyıktay, ''Şu anda sezon başına göre Hacettepe daha iyi basketbol oynuyor. Karşılaşma öncesi Pinkney'in ayrılması ile bir oyuncu eksik kaldık. Takım karakteri ile en iyi mücadeleyi vereceğiz. Olin Edirne karşılaşmasında sakatlanan Ersin Görkem antrenmanlara başladı. Hacettepe karşılaşmasına hızlandırılmış tedavi ile yetiştirmeye çalışıyoruz. Eksik performans ile de olsa oyuna dahil etmeyi düşünüyoruz. İki gün önce bağırsak enfeksiyonu geçiren Toolson hızla iyileşiyor. Hacettepe karşılaşmasında oynayacak. Pinkney'in yerine bulduğumuz oyuncuları yönetime bildirdik, içlerinden birisini tercih edeceğiz. İkinci yarıda yine 8-9 galibiyet hedefledik. Daha doğrusu play off'a kalmak için ne kadar galibiyet alınması gerekiyorsa almayı hedefledik. 16 galibiyetin play off'a kalmaya yeteceğini umuyorum. Her maça kazanmak için çıkacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.
Bıyıktay'ın Hedefi Play-Off Bıyıktay'ın Hedefi Play-Off Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.