Advertisement

Beşiktaş'ta İlginç Gelişmeler

Son dönemde yönetim anlamında oldukça sıkıntılı ve karmaşık bir dönemden geçen Beşiktaş'ta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sabah saatlerinde Salsabasket'in paylaştığı, ardından da haber sitelerine düşen son gelişmeye göre, şimdilerde Türk Telekom forması giyen Bekir Yarangüme'nin geçtiğimiz sezondan kalan 260 Bin TL'lik alacağı için başlattığı hukuki sürecin ardından başkan Yıldırım Demirören'in aracına el konuldu..

Bekir Yarangüme'nin alacağıyla ilgili olarak sezon başında bir protokol imzalanmış ama Siyah-Beyazlı kulüp buna rağmen halen Bekir Yarangüme'ye alacaklarına ilişkin bir ödeme yapmayınca, Bekir Yarangüme'nin avukatları da çareyi Beşiktaş Kulübü üzerine olan bazı gayrımenkullere ve araçlara haciz koydurtmakta bulmuş. Sabah saatlerinde Altunizade'de trafik ekipleri tarafından tespit edilen Demirören'in makam aracı da bu bağlamda el konularak alınmış. Bakalım gelişmeler ne olacak bu olayda..

Bir diğer önemli gelişme ise yine geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarla ilgili. BjkBasket.org sitesinin haberine göre, geçtiğimiz sezondan alacakları bulunan oyunculardan Fedor Likholitov, kulüpten alacaklarına karşın açtığı davada haklı bulundu ve Beşiktaş Kulübü yasal faizlerle beraber yaklaşık 260 Bin Dolarlık bir ödeme yapmak zorunda kaldı. Bu borcu ödemeyen Siyah-Beyazlı kulübe karşı girişimlere başlayan Fedor Likholitov’un menajeri, transfer yasağı getirmeye hazırlanıyor. Beşiktaş basketbol şubesi bu borcu ödemediği takdirde, Likholitov’un menajeri transfer yasağı ile beraber, kulübe 100 bin İsviçre frangı tutarında tazminat davası açacağı da gelen bilgiler arasında gösterilmiş..

Bu arada TBF Disiplin Kurulu, Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın'a da 30 gün hak mahrumiyeti ve 10 Bin TL para cezası verdi..
Beşiktaş'ta İlginç Gelişmeler Beşiktaş'ta İlginç Gelişmeler Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.