Advertisement

Beko All Star 2012 Kadroları Açıklandı

Bu yıl Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Beko All Star 2012 organizasyonunda yer alacak oyuncular ve teknik ekip, Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. Toplantıya; TBF Asbaşkanı İmran Işıldar, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ve TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, organizasyon yetkilileri, basın mensupları ve davetliler katıldı..

Toplantıda söz alan TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Beko All-Star 2012’nin tanıtımının Trabzon şehrinde yapıldığını söylerken, “Trabzon’da 22 Ocak Pazar günü düzenlenecek Beko All-Star 2012 için tanıtımlarımızı yapmaya başladık. Okullarda ve şehrin çeşitli bölgelerinde tanıtımımızı yapıyoruz. Bilet satışlarımız da başladı. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden çok değerli oyuncu ve antrenörleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Beko olarak, bu organizasyonlardan yüz akımızla çıkıyoruz. İyi bir organizasyon olacağına inanıyoruz. Beko All-Star 2012 Sky Türk ve Lig TV 3’den naklen yayınlanacak” şeklinde konuştu.

Beko All-Star 2012 organizasyonu basın toplantısında söz alan antrenör ve oyuncuların görüşleri ise şu şekilde:

Ufuk Sarıca (Anadolu Efes)
“Beko All-Star 2012, her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen bir organizasyon. Bu yıl da Trabzon ev sahipliği yapacak. Trabzon çok güzel bir şehir ve yeni bir salonları var. Türk basketbolu için güzel bir durum. Trabzonlu basketbolseverlerin bu organizasyona büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum. Ayrıca herkesi de bu organizasyona bekliyorum. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadro olarak çok çalışma imkanımız olmadı ama iyi bir kadromuz var. Seyircilere zevk verebileceğimiz bir kadroya sahibim. Ama sonunda kazanmak iyi olacaktır”

Gökhan Üçoklar (Galatasaray Medical Park Menajeri)
“Geleneksel olarak düzenlenen Beko All Star organizasyonu kıran kırana geçecektir. Basketbolseverlerin keyifli zaman geçirdiği ve oyuncularla antrenörlerin soluk aldığı bir organizasyon. Ben bu şölenin çok keyifli geçeceğini düşünüyorum. Trabzonlu basketbolseverleri Hayri Gür Spor Salonu’na bekliyoruz”

Jonathan Gibson (Trabzonspor Basketbol)
“Kariyerimde ilk kez All-Star olacağım için heyecanlıyım. Son derece eğlenceli olacağını düşünüyorum. Benim Beko All-Star organizasyonunda olmamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”

Furkan Aldemir (Galatasaray Medical Park)
“Kariyerimde ikinci kez All-Star olacağım. İlk kez All-Star olduğumda çok heyecanlanmıştım. Hem oyuncu hem de seyircilerin keyif aldığı bir gün olacak. Sakatlık yaşanmayan ve güzel bir organizasyon olmasını diliyorum”

Vladimir Stimac (Olin Edirne)
“Beko All-Star organizasyonunda Türkiye’nin en önemli oyuncular olacak. Burada olmak büyük bir onur olacak. Herkesle çok eğlenceli bir gün geçireceğime inanıyorum”

Josh Shipp (Galatasaray Medical Park)
“Smaç yarışmasına katılmak sürpriz oldu. Ama elimden geleni yapacağım. Beko Basketbol Ligi’nde çok önemli oyuncular var. Bu oyuncular şimdi All-Star’da bir araya gelecek”

Cenk Akyol (Anadolu Efes)
“Eğlenceli bir haftasonu olacağını düşünüyorum. Trabzonlu basketbolseverlerin Hayri Gür Spor Salonu’nda çok keyifli zaman geçireceğine inanıyorum”

Elton Brown (Trabzonspor Basketbol)
“Bu organizasyonda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Beko Basketbol Ligi çok zorlu bir lig. Kişisel fikrim, Beko Basketbol Ligi'nin, Avrupa’nın en kaliteli iki liginden biri olduğu yönünde”

Beko All Star 2012 organizasyonunda yer alacak takımların kadroları ve yetenek yarışmalarındaki oyuncuların isimleri ise şöyle;

Beko All-Star 2012 Türk Yıldızlar Karması
Ümit Sonkol (Aliağa Petkim)
Cenk Akyol (Anadolu Efes)
Sinan Güler (Anadolu Efes)
Can Akın (Beşiktaş Milangaz)
Soner Şentürk (Erdemir)
Altan Erol (Erdemir)
Emir Preldziç (Fenerbahçe Ülker)
Oğuz Savaş (Fenerbahçe Ülker)
Kaya Peker (Fenerbahçe Ülker)
Furkan Aldemir (Galatasaray Medical Park)
Nedim Yücel (Türk Telekom)
Ali Karadeniz (Türk Telekom)
Ufuk Sarıca / Antrenör (Anadolu Efes)
Ekrem Memnun / Yardımcı Antrenör (Anadolu Efes)

Beko All-Star 2012 Yabancı Yıldızlar Karması
Sasha Vujacic (Anadolu Efes)
Dusko Savanovic (Anadolu Efes)
Guy Fisher (Antalya Büyükşehir Belediyesi)
Carlos Arroyo (Beşiktaş Milangaz)
Zoran Erceg (Beşiktaş Milangaz)
Pops Mensah-Bonsu (Beşiktaş Milangaz)
James Gist (Fenerbahçe Ülker)
Jaka Lakovic (Galatasaray Medical Park)
Joshua Shipp (Galatasaray Medical Park)
Jonathan Gibson (Trabzonspor Basketbol)
Elton Brown (Trabzonspor Basketbol)
Vladimir Stimac (Olin Edirne)
Bradley Buckman (Tofaş)
Ergin Ataman/ Antrenör (Beşiktaş Milangaz)
Yağızer Uluğ / Yardımcı Antrenör (Beşiktaş Milangaz)

Smaç Yarışması Yarışmacıları
Doğuş Balbay (Anadolu Efes)
Pops Mensah Bonsu (Beşiktaş Milangaz)
James Gist (Fenerbahçe Ülker)
Joshua Shipp (Galatasaray Medical Park)
Vincent Sheldon Grier (Mersin Büyükşehir Belediyesi)
Kerem Özkan (Trabzonspor Basketbol)

Üç Sayı Yarışması Yarışmacıları
Sasha Vujacic (Anadolu Efes)
Guy Fisher (Antalya Büyükşehir Belediyesi)
Stevan Jelovac (Antalya Büyükşehir Belediyesi)
Zoran Erceg (Beşiktaş Milangaz)
Jonathan Gibson (Trabzonspor Basketbol)
Melvin Ray Sanders (Hacettepe Üniversitesi)
Beko All Star 2012 Kadroları Açıklandı Beko All Star 2012 Kadroları Açıklandı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.