Advertisement

Aydan, Sakatlıklardan Yana Sıkıntılı

Ligde Play-Off yarışında yer alan Tofaş'ın kulüp başkanı Efe Aydan, Steele ve Ruzic'in sakatlıklarının takıma olumsuz etki edeceğinin altını çizdi. Sakatlık haberini verdiğimiz bu iki oyuncu da bir süre takımlarından ayrı kalacaklar..Bağlantı
Aydan, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamladıklarını belirterek, ''play-off''a kalarak gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek istediklerini söyledi.

Bu hedeflerinin ilk ayağını sezonun ilk yarısında elde ettikleri önemli galibiyetlerle tamamladıklarını ifade eden Aydan, ''Ligin ikinci yarısına, hafta sonu konuk edeceğimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacağız. Önemli oyuncularımızdan Tomislav Ruziç ve Ronald Steele tekrarlayan sakatlıkları nedeniyle uzun süre forma giyemeyecekler. Üç haftalık lig maçlarının ardından 15-19 Şubat tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Türkiye Kupası 8'li final maçlarında mücadele edeceğiz. Hedefimiz, burada iyi kura çekerek final oynamak'' şeklinde konuştu.

Sakatlığı nükseden Tomislav Ruziç'in ameliyat olacağı ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı, sol dizinde sakatlığı bulunan Ronald Steele'nin ise küçük bir operasyon geçireceği bildirildi.
Aydan, Sakatlıklardan Yana Sıkıntılı Aydan, Sakatlıklardan Yana Sıkıntılı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.