Advertisement

Scottie Reynolds, Antalya'da.

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı 14 maçtan sadece 3 galibiyet çıkartarak düşme hattından uzaklaşamayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ABD'li guard Scottie Reynolds ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı..

FIBA tarafından koyulan transfer yasağını, gerekli ödemeleri yaparak kaldıran Antalya ekibi, 24 yaşındaki ve 1.88 boyundaki combo-guard Scottie Reynolds'ı renklerine bağladı. Villanova mezunu yetenekli guard, 2010 NBA Yaz Ligi'nde Phoenix Suns kadrosunda yer almış, ardından İtalyan ekibi Prima Veroli ile anlaşma sağlamıştı. Yaklaşık 3 aylık sürede bu takımın formasını giyen Reynolds, ardından İtalya'da oynamak istemediğini takımına ileterek yeniden ülkesi ABD'ye döndü. Sezonu NBA D-League takımlarından Springfield Armor'da tamamlayan genç guard, D-League All Star maçında da görev yapmıştı..

Geçtiğimiz Temmuz ayında Filipin ekibi Talk 'N Text ile anlaşan Reynolds, NBA'deki lokavtın sona ermesinin ardından geçtiğimiz Aralık ayında Utah Jazz kadrosuna davet edilmiş fakat daha sonra bu takım tarafından serbest bırakılmıştı..
Scottie Reynolds, Antalya'da. Scottie Reynolds, Antalya'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.