Advertisement

Sakota Temkinli

Ligin ilk yarısının ardından tehlikeli bölgeden henüz uzaklaşamayan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin deneyimli antrenörü Dragan Sakota, bu hafta sonu karşılaşacakları Türk Telekom maçı öncesi yaptığı açıklamada, 3 galibiyetli takımının henüz ligde kalma adına güvende olmadığının altını çizdi..

Sakota, Beko Basketbol Ligi’nin ilk devresini değerlendirirken Türk Telekom maçıyla ilgili olarak şunları kaydetti; “İlk yarıda almış olduğumuz üç galibiyet bizi mutlu etmedi ve kendimizi hala güvende hissetmiyoruz. Ama en azından aldığımız bu üç galibiyetle ligde kalmak için bir umudumuz var. Sezonun ikinci yarısında oynayacağımız tüm maçları kazanmak için oynayacağız. İlk yarıda evimizde Pınar Karşıyaka dahil olmak üzere, Anadolu Efes, Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş Milangaz gibi büyük takımlara karşı zor maçlar oynadık. İkinci yarıda tüm bu takımlarla deplasmanda oynayacağız. Kendi evimizde ise daha dengemize yakın takımlarla karşılaşacağız. Bu da ikinci yarı fikstürünün lehimize olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Şimdi önümüzde kazanabileceğimizi düşündüğümüz Türk Telekom maçı var. Türk Telekom takımı son oynadığı maçlara göre daha değişik bir kadroyla sahada olacak. Sakat oyuncularının da dönmesiyle mutlaka daha güçlü bir ekip haline geldiler. Bu yüzden kazanabilmek için daha iyi ve akıllı oynamak zorundayız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmada seyirci desteğimizle galip gelmek istiyoruz.”

Beko Basketbol Ligi’nin 16.haftasında Antalya Büyükşehir Belediye, Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek. 28 Ocak Cumartesi günü, Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 16:00’da başlayacak.
Sakota Temkinli Sakota Temkinli Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.