Advertisement

Smaç Yarışmasını Pops Mensah Kazandı

Beko All-Star 2012 organizasyonun smaç yarışmasını, Beşiktaş Milangaz’ın Britanyalı yıldızı Pops Mensah Bonsu kazandı..

Beko All-Star 2012 smaç yarışmasına; Anadolu Efes’ten Doğuş Balbay, Beşiktaş Milangaz’dan Pops Mensah Bonsu, Fenerbahçe Ülker’den James Gist, Galatasaray Medical Park’tan Joshua Shipp ve Trabzonspor Basketbol’dan Kerem Özkan katıldı.

Beko All-Star organizasyonun en keyifli etkinliğinde Fenerbahçe Ülker’den James Gist 93 puan ve Beşiktaş Milangaz’dan Pops Mensah Bonsu 90 puan ile finale yükseldiler. Anadolu Efes’ten Doğuş Balbay 90 puan, Trabzonspor Basketbol’dan Kerem Özkan 88 puan ve Galatasaray Medical Park’tan Josh Shipp de 85 puanla ilk turda elenerek final hakkını kaybettiler.

Büyük bir heyecana sahne olan final bölümünde ise Beşiktaş Milangaz’dan Pops Mensah Bonsu, 93 puanla smaç yarışmasını kazanırken, Fenerbahçe Ülker’den James Gist ise 90 puanla ikinci oldu. Beko All-Star 2012 smaç yarışmasını kazanan Pops Mensah Bonsu’ya ödülünü TBF Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Tan sundu.
Smaç Yarışmasını Pops Mensah Kazandı Smaç Yarışmasını Pops Mensah Kazandı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.