Advertisement

Tofaş ve Mersin'e Kötü Haber

Beko Basketbol Ligi'nde 16. haftaya girilirken Tofaş ve Mersin Büyükşehir Belediyesi, önemli sakatlık haberleri nedeniyle zor günler geçireceğe benziyor. Tofaş'ta Ruzic ve Steele, Mersin ekibinde ise Grier, sakatlıkları nedeniye bir süre takımlarından ayrı kalacaklar..

Basketfaul'de yer alan habere göre, bu sezon ayağındaki stress kırığı nedeniyle sezona geç giren deneyimli power forvet Tomislav Ruzic, bu sakatlığının antrenmanda tekrar nüksetmesi nedeniyle yaklaşık 2 ay süreyle parkelerden uzak kalacak. Tofaş'ın ABD'li oyun kurucusu Ronald Steele ise diz kapağından bir sakatlık geçirdi. Henüz sakatlığının kesin durumu belli olmayan 25 yaşındaki guardın bu hafta forma giymesinin zor olduğu açıklandı..

Ligde düşme hattından henüz uzaklaşamayan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ise atletik forvet Vincent Grier'ın sakatlığı moralleri bozdu. Geçtiğimiz günlerde yapılan Beko All-Star smaç yarışmasına da katılacağı açıklanan fakat sonra yarışmadan çekilen ABD'li oyuncunun antrenmanda aşil tendonunun koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı..

Bir an önce yeniden parkelere dönmelerini dilediğimiz üç oyuncuya da geçmiş olsun diyoruz..
Tofaş ve Mersin'e Kötü Haber Tofaş ve Mersin'e Kötü Haber Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.