Advertisement

3 Sayı Yarışması Gibson'ın

Bu sezon Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Beko All-Star 2012 organizasyonunda, Üç Sayı Yarışmasını Trabzonspor’un şutör guardı Jonathan Gibson kazandı..

Üç sayı yarışmasına Anadolu Efes’ten Sasha Vujacic, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Guy Fischer ile Stevan Jelovac, Beşiktaş Milangaz’dan Zoran Erceg ve Trabzonspor Basketbol’dan da Jonathan Gibson katıldı. Eleme turunda Trabzonspor Basketbol’dan Jonathan Gibson 17 puan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden de Stevan Jelovac 16 puan toplayarak finale yükseldiler. Beşiktaş Milangaz’dan Zoran Erceg 13 puan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Guy Fischer 12 puan ve Anadolu Efes’ten Sasha Vujacic 9 puan ile üç sayı yarışmasına eleme turunda veda ettiler.

İlk turda 17 puan toplayan Trabzonspor Basketbol’dan Jonathan Gibson finalde de 14 puanla ilk sırayı aldı. Finalde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Stevan Jelovac da 13 puanda kalarak ikinci oldu. Beko All-Star 2012 üç sayı yarışmasını kazanan Jonathan Gibson’a ödülünü, TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Kurulu Başkanı Necati Güler sundu.
3 Sayı Yarışması Gibson'ın 3 Sayı Yarışması Gibson'ın Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.