Advertisement

Adam Morrison, Beşiktaş'ta.

Beşiktaş Milangaz, ABD'li forvet Adam Morrison ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Geçtiğimiz günlerde, gerçekleşme ihtimali olduğunu yazdığım bu transferin artık tamamlandığını ise ilk olarak, BJK TV basketbol editörlerinden Kubilay Keçeli twitter hesabından paylaştı..

Sakatlığı nedeniyle ameliyat olması gereken ve yaklaşık olarak 1,5 - 2 aylık bir süre parkelerden uzak kalması beklenen Marcelus Kemp'in yerine Beşiktaş Milangaz'ın transfer ettiği Gonzaga mezunu olan 27 yaşındaki ve 2.03 boyundaki skorer forvet, 2006 NBA Draftında üçüncü sıradan Charlotte Bobcats tarafından seçilmişti. 2006-2009 arası Charlotte Bobcats kadrosunda yer alan Morrison, ardından 2010 yılına kadar da Los Angeles Lakers kadrosunda yer aldı. Lakers kadrosunda yer aldığı iki sezonda 2 şampiyonluk yaşadı. NBA'deki kariyeri boyunca sakatlıklar nedeniyle çok fazla forma giyemeyen Morrison, o beklenen patlamayı da bir türlü yapamadı..

Geçtiğimiz Eylül ayında ise Avrupa basketboluna adım atan Adam Morrison, Sırp ekibi Kızılyıldız ile anlaşma sağlamıştı. Kasım ayına kadar bu takımın formasını giyen Morrison, lokavtın bitimi ile birlikte kontratındaki özel maddeyi kullanarak serbest kaldı. Adriyatik Ligi'nde Kızılyıldız forması ile 8 maça çıkan Morrison, bu maçlarda ortalama 28.9 dakika sahada kalarak; 15.5 sayı, 3.1 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı..
Adam Morrison, Beşiktaş'ta. Adam Morrison, Beşiktaş'ta. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.