Advertisement

Serkan İnan, Hacettepe Üniversitesi'nde

Hacettepe Üniversitesi, son olarak İsveç'in Solna takımında forma giyen 25 yaşındaki guard/forvet Serkan İnan ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı..

Stockholm doğumlu olan Serkan İnan, 25 yaşında ve 1.98 boyunda. Aynı zamanda sezona Trabzonspor'da başlayan şu sıralarda da Genç Telekom forması giyen Erkan İnan'ın da ağabeyi olan ve şutör guard ile kısa forvet pozisyonlarında görev yapabilen Serkan İnan, profesyonel kariyerine 2005 yılında Fenerbahçe'de başlamıştı. Daha sonra ligimizde; Alpella, Kepez Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Oyak Renault formaları da giyen İnan, son olarak İsveç Ligi ekiplerinden Solna'da görev yapıyordu..

Solna takımı ile İsveç Ligi'nde 14 maça çıkan Serkan İnan, bu maçlarda ortalama 15.4 dakika sahada kalarak; 4.3 sayı, 3 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. Serkan İnan'ı renklerine bağlayan Hacettepe Üniversitesi, yerli rotasyonunda geçtiğimiz günlerde Orçun Tunca ve Onur Altınmakas ile yollarını ayırmıştı..
Serkan İnan, Hacettepe Üniversitesi'nde Serkan İnan, Hacettepe Üniversitesi'nde Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.