Advertisement

Pinkney Geri Dönmedi

Bağlantı
Aliağa Petkim'in ABD'li pivotu Kevinn Pinkney, lige verilen All Star arası nedeniyle gittiği ülkesinden geri dönmedi ve menajeri aracılığıyla takımdan ayrılmak istediğini bildirdi..

Bir süre önce, giydiği pembe ayakkabılar nedeniyle dikkatleri çeken 28 yaşındaki ve 2.08 boyundaki Kevinn Lamar Pinkney, İtalyan ekiplerinin de takibindeydi. İlk olarak Bennet Cantu'nun ilgilendiği fakat İzmir kulübüne ödenecek bonservis nedeniyle transferinden vazgeçtiği Pinkney için son olarak da geçtiğimiz günlerde Virtus Roma devreye girdi. Tüm bu gelişmelerin ardından, kafası zaten karışık olan Pinkney artık Aliağa Petkim forması giymeme kararı almış..

Bu sezon içerisinde takıma katıldığı Aliağa Petkim forması ile ligde 13 maça çıkan ABD'li oyuncu, bu maçlarda ortalama 21.2 dakika sahada kalarak; 8.6 sayı, 4.2 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları yakalamıştı. Pinkney en etkili performansını ise Trabzonspor maçındaki; 19 sayı ve 8 ribaundluk istatistikleri ile gerçekleştirmişti..

Tüm bu gelişmelerin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Aliağa Petkim, bir pivot takviyesi için araştırmalarını da sürdürüyor..
Pinkney Geri Dönmedi Pinkney Geri Dönmedi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.