Advertisement

EuroChallenge Cup'ta Temsilcilerimiz Sahnede

Ülkemizi FIBA EuroChallenge Cup'ta temsil eden Beşiktaş Milangaz ve Pınar Karşıyaka, 2. Tur gruplarında ilk maçlarına bugün çıkıyorlar. Temsilcilerimizden Beşiktaş Milangaz, Çek ekibi BK Pardubice'yi sahasında konuk ederken, Pınar Karşıyaka ise Rusya deplasmanında Triumph Lyubertsy ile karşılaşacak..

L Grubu'nda yer alan Pınar Karşıyaka, Rus ekibi Triumph Lyubertsy ile saat 17:30'da karşı karşıya gelecek. 3500 seyirci kapasiteli Sports Palace Triumph'da oynanacak olan mücadelede, sakatlığı süren Ahmet Erdoğan temsilcimizde forma giyemeyecek. Bu arada karşılaşmanın TV yayını da bulunmuyor..

K Grubu'nda yer alan Beşiktaş Milangaz ise grubundaki ilk maçında Çek ekibi BK Pardubice'yi Akatlar Milangaz Arena'da konuk edecek. Saat 20:00'de başlayacak olan mücadele, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanırken, aynı anda fibaeurope.com'daki Fiba Europe Web Tv'den de canlı yayınlanacak. Temsilcimizde sakatlıkları süren; Marcelus Kemp ve Mehmet Yağmur, bu maçta görev yapmayacaklar..
EuroChallenge Cup'ta Temsilcilerimiz Sahnede EuroChallenge Cup'ta Temsilcilerimiz Sahnede Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.