Advertisement

Ricky Davis Çin'e Yolcu

Geçtiğimiz sezonun ortasında Türk Telekom'a transferi büyük ses getiren fakat ülkemizde takımı adına pek parlak bir sezon geçirmeyen NBA patentli yıldız forvet Ricky Davis, L.A. Clippers'tan gönderildikten sonra NBA'den bir teklif alamayınca kendisine kapılarını açan Çin ekibi Jiangsu Nangang Dragons ile anlaşma sağladı..

Türk Telekom formasıyla 13 maça çıkan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, sezonu; 14.5 sayı, 4 ribaund ve 3.5 asist ortalamaları ile tamamlamıştı. Ülkemizdeki en yüksek skorunu ise Erdemirspor potasına gönderdiği 27 sayıyla gerçekleştirmişti..

Jiangsu Nangang takımı ile anlaşan Ricky Davis ile birlikte, sokak basketbolunun efsane ismi emektar guard Rafer Alston da Qingdao DS takımı ile anlaşarak Çin yolu tutan bir başka NBA patentli oyuncu oldu. Öte yandan, Boston Celtics'in geçtiğimiz günlerde takımdan gönderdiği guard Von Wafer'ın Zhejiang Guangsha Lions takımı ile, NBA patentli Fransız pivot Jerome Moiso'nun da Ricky Davis'in yeni takımı Jiangsu Nangang Dragons ile büyük ölçüde anlaştığını da belirteyim son olarak..
Ricky Davis Çin'e Yolcu Ricky Davis Çin'e Yolcu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.