Advertisement

Olin Edirne: 91-82: Türk Telekom (Olin Şov Sürüyor)

Sezona deplasmanda Mersin BŞB galibiyeti ile başlayan Olin Edirne, sahasında Türk Telekom'u ağırladı. Koçundan tutun da oyuncularına kadar, baştan aşağı soru işareti olan Türk Telekom'u yenmeleri şu şartlarda çok olası bir durumdu ve haklı bir galibiyet çıkarttı Edirne ekibi. Can Akın ve Ginevicius'un mükemmel performansları (hem sayı hem asist), Deliboa ve Samardzinski'nin de sayı + ribaund katkıları ile seyircisine muhteşem bir şov izlettirdi Olin. Keşke şu maçı canlı seyredebilseydik. İlk maçın kahramanı Seibutis 7 sayıda kaldı ama görüldüğü gibi o atamasa da başkaları çıkıp takıma hayat veriyor, bu güzel bir gelişme, takım olunduğunun göstergesi.

Telekom'da Becirovic - Wesson - Yunus üçlüsünün gayretleri yetersiz kaldı ki, teker teker bakıldığında kaliteli olan Telekom kadrosu bir türlü takım olmayı başaramadı. Tabii sonradan gelen yabancıların alışması vs. etkilemiştir mutlaka. Ama Wesson'un üçlük attığı bir Telekom hücumu, ne kadar yanlış basketbol oynandığını açıkça gösteriyor. Pohpohlanarak Telekom'un başına getirilen Faruk Akagün'ün mevcut kadroyla 2'de 0 ile başlaması bir felakettir. Ercüment Sunter olsaydı da bundan farklı bir durum olmazdı, belki 0 galibiyet yerine 1 galibiyet yazabilirdi Telekom'un hanesinde.
Olin Edirne: 91-82: Türk Telekom (Olin Şov Sürüyor) Olin Edirne: 91-82: Türk Telekom (Olin Şov Sürüyor) Reviewed by Adsız on 19:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.