Advertisement

F.Bahçe Ülker: 96-73: Aliağa Petkim (Fenerbahçe'den Kolay Galibiyet)

Hafta içindeki Lietuvos Rytas galibiyetinin morali ve yorgunluğu ile Aliağa karşısına çıktı Fenerbahçe Ülker. Kazanmak adına istek, hırs, ne ararsanız olan sarı - lacivertliler Aliağalı taraftarların ahını alacak şekilde başladılar maça ki, henüz ilk 5 dakikada 19-1 ile devam etti oyun. Halil Üner hiç beklemediği bu skoru döndürebilmek adına ön saha baskısı uygulattı ve başarılı da oldu. Erkenden ortaya çıkan fark Fenerbahçe Ülkerli oyuncuların gevşemesine de neden oldu, ilk çeyrek 28-17 sonuçlandı.

İkinci çeyrekte farkı tek haneye çekebilmek için büyük uğraş sarfeden Aliağa bu amacına ulaşsa da Fenerbahçe Ülker'in uzunları (Mirsad - Tomas - Vidmar) tekrardan farkın çıkmasını sağladı. Üçüncü çeyrek sonunda 74-54'lük üstünlüğü yakalayan ev sahibi ekipte, Erbil ve Maxim Mutaf gibi oyunculara şans verildi.

Kalan 10 dakikalık sekansta kadroyu tamamen değiştiren Fenerbahçe Ülker karşısında seri yakalayan İzmir ekibi farkın 12'ye kadar çekti ancak oraya kadar gelebildiler. Sarı - lacivertlilerde Kerem Hotiç dışında tüm oyuncular süre aldı ve 11 oyuncudan da katkı geldi. Aliağa'da Randle 30 sayı ile sahanın skoreri oldu, bu sezon Aliağa'yı birçok maçta ipten alacak kadar sağlam ve yürekli bir oyuncu. Onun dışında 21 dakika süre alan Kaan Üner'in 2/3 üçlük ile toplamda 9 sayısı günün sevindirici gelişmesi.
F.Bahçe Ülker: 96-73: Aliağa Petkim (Fenerbahçe'den Kolay Galibiyet) F.Bahçe Ülker: 96-73: Aliağa Petkim (Fenerbahçe'den Kolay Galibiyet) Reviewed by Adsız on 17:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.