Advertisement

Euro Cup'ta Kura Heyecanı

FIBA Euro Cup'ta 2010-2011 sezonu gruplarının kura çekimi yarın Barcelona kentinde yapılacak. TSİ 12:00'de başlayacak kura çekiminde, temsilcilerimiz; Banvitspor, Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown'ın rakipleri belli olacak..

Euro Cup gruplarına eleme turundan gelen Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown, kura çekiminde 2. torbada yer alırken, Euro League elemesinden buraya gelen Banvit ise kura çekimine 3. torbadan katılacak. Kura çekiminin ardından 4 takımlı 6 grup şekillenmiş olacak..

Kura çekimi öncesi oluşan torbalar şu şekilde;

1. TORBA: Alba Berlin (Almanya), Unics Kazan (Rusya), Aris B.S.A (Yunanistan), Gran Canaria 2014 (İspanya), Benetton Basket Bwin (İtalya), KK Hemofarm Stada (Sırbistan), BC Panellinios (Yunanistan), Cajasol Sevilla (İspanya).

2. TORBA: Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown, Asefa Estudiantes (İspanya), Krasnie Krilya Samara (Rusya), Le Mans Sarthe (Fransa), CEZ Nymburk (Çek Cumhuriyeti), Azovmash Mariupol (Ukrayna), Budivelynk Kyiv (Ukrayna).

3. TORBA: Banvitspor, Asvel Villeurbanne (Fransa), NGC Bennet Cantu (İtalya), AS Hapoel Galil Gilboa (İsrail), BC Siauliai (Litvanya), PAOK Marfin Thessaloniki (Yunanistan), Pepsi JuveCaserta (İtalya), Hapoel Migdal Jerusalem (İsrail).

4. TORBA: EWE Baskets Oldenburg (Almanya), Anwil Wloclawek (Polonya), Cedevita Zagreb (Hırvatistan), KK Buducnost M:Tel (Karadağ), BG Goettingen (Almanya), Chorale de Roanne Basket (Fransa), VEF Riga (Letonya), GasTerra Flames Groningen (Hollanda).

İlk bakışta; İspanyol ekipleri kaliteli basketbol ve organizasyon olarak, Yunan ekipleri de iç saha faktörünü iyi kullanmaları adına öne çıkan takımlar denebilir. Bunların yanında; geçen sezonun finalisti Alba Berlin ve oluşturduğu güçlü kadrosu ile kupanın favorilerinden olan Unics Kazan da dikkat edilmesi gereken ekipler. Umarız iyi bir kura ile üç ekibimiz de gruplarında iyi sonuçlar alarak bu kupada önemli başarılara doğru bir adım atabilirler. Kura çekiminin ardından rakiplerimiz hakkında kısa değerlendirmeler yapacağımız analizler de burada olacak diye ekleyeyim son olarak..
Euro Cup'ta Kura Heyecanı Euro Cup'ta Kura Heyecanı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.