Advertisement

Iverson İmzayı Attı

Beşiktaş Cola Turka'nın anlaşma sağladığı süper star Allen Iverson, New York'ta düzenlenen bir törenle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Yıldız oyuncu, Siyah-Beyazlı kulüpten 2 yıl için toplam 4 Milyon Dolar alacak..

Yıldız oyuncu törende yaptığı açıklamalarda, özellikle kendini yeniden ispatlayıp NBA'e geri dönmeyi amaçladığını vurgulayan cümleler kullandı. Türk basketbolu hakkında pek fikir sahibi olmadığını da söyleyen Iverson, gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu da belirtti..

Yeni bir başlangıç yapmak istediğini söyleyen Iverson, Türk taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi. Törende konuşan Beşiktaş Kulübü başkanı Yıldırım Demirören ise, Türk basketbol tarihinin en büyük transferini gerçekleştirdiklerini vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti..

Bu arada törende temsili olarak üretilen 3 numaralı forma ile poz veren Allen Iverson'ın, ligimizde ise; 5, 6 veya 7 numaralı formalardan birini giymesi bekleniyor..
Iverson İmzayı Attı Iverson İmzayı Attı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.