Advertisement

Adım Adım Iverson

Son dönemin cevabı en çok merak edilen konularından biri oldu Allen Iverson'ın Beşiktaş Cola Turka'ya transferi meselesi. Birçok yerde, birçok konuda söylentiler çıktı bu transferle ilgili. Ve artık son aşamasına gelen transferin ne durumda olduğunu, www.BjkBasket.org 'daki arkadaşlarım ile araştırdık ve kulüp yetkililerinden öğrendik Banvit maçı öncesi ve sonrası..

Kısa kısa satırbaşları halinde sunayım son durumu, ki zaten birçok kaynakta ve haber ajanslarında yer aldı genel hatları ile son gelişmeler. Halen NBA'den kontrat alma ihtimali sürdüğü için, işi biraz aksattı süper yıldız. Maddi konularda ve sözleşme şartlarında sorunlar giderilmiş durumda şu an. Son olarak Türkiye'ye transferinden sonraki sponsorluk ve reklamlar ile ilgili bazı pürüzler vardı, bu da aşıldı. Zaten sözleşme detaylarını belirleme ve kontrat görüşmelerini şu aşamada direkt olarak Kulübün hukukçuları üstlenmiş durumda. Yani görüştüğümüz coach Burak Bıyıktay ve teknik kadro da şu an için beklemede olduklarını belirttiler..

Sözleşme şartları ve maddi konularda anlaşma sağlandı görüşmeler sonunda, bu hafta içerisinde artık kontratı göndermesi bekleniyor yıldız oyuncunun. Zaten anlaşma açıklandıktan sonra muhtemelen FiYapı İnönü Stadı'nda düzenlenecek bir tören ile sözleşme imzalanacak taraflar arasında.

Yani şu an için hiçbir sorun kalmadı taraflar arasında, artık Allen Iverson'dan gelecek yanıta göre hareket edilecek. Bu aşamada muhtemel bir olumsuz duruma karşı da alternatif isimler ile menajerler aracılığıyla görüşmeler yaptı Beşiktaş'ın teknik kadrosu. Hatta ismini şu aşamada pek zikretmemizin doğru olmayacağı, Avrupa basketbolunun son yıllardaki en önemli forvetlerinden biri ile (hem oyun yapısı hemde pozisyon olarak farklı olsa da) olumlu sonuçlanan görüşmeler yapıldı Siyah-Beyazlı cephede. Allen Iverson transferinin olumsuz sonuçlanması halinde bu isim kısa sürede açıklanabilir. Fakat Iverson'ın bu aşamadan sonra NBA'den teklif alma olasılığının hayli düşük olması, onu bu sezon ligimizde izleme fırsatı yakalamamız ihtimalini çok yukarılara çıkarttı. Geri sayım başladı denebilir. Bu arada, Siyah-Beyazlı ekipteki bu gelişmeleri yerinde takip edip detaylı değerlendirmelerle paylaşan BjkBasket.org yöneticilerinden Metin Sönmez'e de teşekkür ediyorum kendi adıma..
Adım Adım Iverson Adım Adım Iverson Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.