Advertisement

Uşak Sportif, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda.

Uşak Üniversitesi ile Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif Gençlik ve Spor Kulübü arasında sözleşme imzalandı. Üniversitenin kapalı spor kompleksinin kulübün basketbol takımı tarafından kullanılmasına ilişkin sözleşmenin imza törenine Rektör Prof. Dr. Sait Çelik ve Uşak Sportif Spor Kulübü Başkanı Serdar Sağıroğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Rektör Çelik, törende yaptığı konuşmada söz konusu spor salonunun bazı bölümlerinin, 2013-2014 Beko Basketbol ligi süresince Uşak Sportif tarafından kullanılacağını söyledi. Üniversite olarak şehre desteklerinin devam ettiğini belirten Çelik, “Üniversitelerin fonksiyonlarından biri ve de en önemlisi, bulunduğu şehir ve bölgeyle bütünleşmesi, şehir ve bölgenin ihtiyaçlarını belirlemek ve gidermek için katkı sağlamaya çalışmasıdır. Bunu gerçekleştirirken tamamen bilimsel verilerin ışığında, en yararlı çözüm bulunmaya çabalanmaktadır. İster resmî kuruluşlar isterse sivil toplum kuruluşlarıyla bir ve beraber olup devletin imkanlarını başta öğrenci, personel ve halkımızın hizmetine sunmak istemekteyiz. Bu istikamette şehrimizi bugün Beko Basketbol Ligi'nde temsil eden Uşak Sportif Basketbol Takımımız'a üniversitemizin imkanlarını sunuyor ve spor salonumuzu kendilerine açıyoruz. Bütün bunların karşılığında şehrimizden üniversitemizin daha iyi imkanlara kavuşması için desteklenmesi, öğrencilerimizin kültürel birtakım etkinlikler ve yaşam standartlarını daha iyiye kavuşturulabilmesi için Üniversite Vakfımız'a yardım edilmesini yine Uşak ve bölge adına istemekteyiz. İşadamlarımızdan fakülte, laboratuvar ve atölye desteği bekliyoruz.” dedi.

Kulüp Başkanı Sağıroğlu ise, “Valimiz ve Rektörümüz başta olmak üzere UTSO, Karma OSB ve Tekstil OSB ile Uşak Üniversitesi mensuplarına, sundukları imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum. Uşak Üniversitesi’nin spor salonunda başarılı maçlar çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

Uşak Sportif, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda. Uşak Sportif, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.