Advertisement

Galatasaray Liv Hospital'de Sakatlık Sorunu Bitmiyor

Önceki gün kritik Türk Telekom deplasmanından 70-64'lük mağlubiyetle ayrılan Galatasaray Liv Hospital'de,  Ersin Dağlı ve Jamont Gordon gibi önemli iki oyuncunun ciddi sakatlıkları da moralleri bozdu..

Sarı-kırmızılı takımda Ersin Dağlı, devrenin bitimine 47 saniye kala ayağından sakatlandı. Dağlı, şut attıktan sonra üzerine ters bastığı sol ayak tarak kemiğindeki kırık şüphesi nedeniyle hastaneye götürüldü. Tecrübeli oyuncunun burada yapılan kontrollerinin ardından tarak kemiğinde kırıl olduğu ve yaklaşık 3 ay süreyle parkelerden uzak kalacağı açıklandı.

Maçın son periyotunda turnike atarken Can Akın'ın faulüyle dizinde esneme meydana gelen Jamont Gordon'ın da ön çapraz bağlarının koptuğu ve tecrübeli oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı..

Öte yandan Galatasaray Liv Hospital takım doktoru Adnan Bağrıaçık, sakatlanan Ersin Dağlı ve Jamont Gordon'un sağlık durumları şu açıklamaları yaptı; "Dün yapılan Türk Telekom karşılaşmasında sakatlanan iki sporcumuzun bugün sabah Liv Hospital’de yapılan ileri tetkikleri sonucunda; Ersin Dağlı'da sol ayak 5. tarak kemiğinde kırık tespit edildi, iyileşme süresi olarak 3 aylık bir süre öngörülüyor. Jamont Gordon’un yapılan MRG tetkikleri sonucunda ise ön çapraz bağında da kopma teşhis edildi, sporcumuz ameliyat olacak, iyileşme süresi olarak en az 6 ay öngörülüyor, sezonu kapattığını söyleyebiliriz."

Sarı-Kırmızılılarda hatırlanacağı gibi, ayak bileğindeki bağları kopan Manuchar Markoishvili 3 ay, Olympiakos maçında başına aldığı darbenin ardından boyun bölgesinde travmaya bağlı damar tıkanıklığı nedeniyle tedavi gören Nathan Jawai'nin de 6 ay basketboldan uzak kalacağı açıklanmıştı.
Galatasaray Liv Hospital'de Sakatlık Sorunu Bitmiyor Galatasaray Liv Hospital'de Sakatlık Sorunu Bitmiyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.