Advertisement

Türk Telekom'da Williams Gitti. Head, Adaylar Arasında.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Türk Telekom, bir süre önce kadrosuna kattığı ABD'li forvet Terrence Williams ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 26 yaşındaki ve 1.98 boyundaki NBA patentli oyuncu, ligde sadece 2 maçta forma giyerek toplamda 20 dakika sahada kalmıştı..

Ailevi nedenlerden ötürü başkent ekibinden ayrılmak isteyen Terrence Williams, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ne karşı 15.20 dakika sahada kalarak; 8 sayı ve 3 ribaund, Galatasaray Liv Hospital'e karşı ise 4.34 dakika sahada kalarak 1 ribaund istatistiği yapabilmişti. Bu iki maçta da potansiyelinin çok uzağında ve etkisiz görünen Williams, NBA kariyeri boyunca da bu tür bazı sıkıntılar yaşamıştı.

Öte yandan kadrosuna bir combo-guard katmak için arayışlarını sürdüren Türk Telekom'da gündeme yine NBA patentli bir isim geldi. İspanyol kaynaklı haberlere göre Mavi-Beyazlılara, son olarak İspanyol ekibi Valladolid ile anlaşan fakat burada hiç maça çıkmayan 31 yaşındaki ve 1.91 boyundaki deneyimli oyuncu Luther Head, menajerler tarafından önerildi. 2005-2009 yılları arasında NBA'de; Houston Rockets, Miami Heat, Indiana Pacers ve Sacramento Kings formalarıyla toplam 360 maça çıkmıştı. Uzun bir sakatlık sürecinin ardından Head, geçtiğimiz sezon ise D-League ekiplerinden Austin Toros ve Texas Legends formaları giydi. Head, Şubat ayından beri herhangi bir takımın kadrosunda yer almıyor.
Türk Telekom'da Williams Gitti. Head, Adaylar Arasında. Türk Telekom'da Williams Gitti. Head, Adaylar Arasında. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.