Advertisement

Malik Hairston, Galatasaray Liv Hospital'de.

Üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle bir hayli şanssız ve sıkıntılı bir dönem geçiren Galatasaray Liv Hospital, kadrosuna bir takviye daha gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar, bir süredir gündeminde olan ABD'li skorer guard-forvet Malik Hairston ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı..

Manuchar Markoishvili'nin ardından Jamont Gordon'ın da sakatlanmasıyla birlikte, 2-3 numara rotasyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray Liv Hospital, son olarak İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milano forması giyen 26 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Malik Samory Hairston'ı kadrosuna kattı. Oregon mezunu olan Hairston, 2008 NBA Draftı ikinci tur 48. sıradan Phoenix Suns tarafından seçilmişti. Ardından takasla San Antonio Spurs'e dahil olan deneyimli oyuncu, 2008-2009 sezonunu D-League ekiplerinden Austin Toros'da geçirdikten sonra ertesi sezon bir süre yine bu takımda forma giydi. Hairston, 2008-2009 sezonunda 15, 2009-2010 sezonunda ise 47 maçta San Antonio Spurs kadrosunda yer aldı. 2010-2011 sezonunda Montepaschi Siena ile anlaşarak ilk Avrupa macerasına başlayan Malik Hairston, burada geçirdiği başarılı sezonun ardından EA7 Emporio Armani Milano takımına dahil olmuştu.

İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani Milano ile geçtiğimiz sezon İtalya Ligi'nde 34, Turkish Airlines Euroleague'de ise 10 maçta forma giyen Hairston, ligde oynadığı maçlarda ortalama 28.6 dakika sahada kalarak; 12.5 sayı, 3 ribaund ve 1.9 asist ortalaması yakalamış, Turkish Airlines Euroleague'de oynadığı maçlarda ise ortalama 29.5 dakika sahada kalarak; 11.4 sayı, 2.2 ribaund ve 1.8 asist ortalaması tutturmuştu. Bu sezon yüklü bir kontratı olmasına rağmen Milano ekibinin kadrosunda düşünülmeyen Hairston, sezon başından beri Emporio Armani Milano'nun genç takımıyla antrenmanlara çıkıyordu.

Malik Hairston, Galatasaray Liv Hospital'de. Malik Hairston, Galatasaray Liv Hospital'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.