Advertisement

Aliağa Petkim'den İstifa Açıklaması

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim Gençlik ve Spor Kulübü, bugün bazı internet sitelerinde Kulüp başkanı Uğur Eren'in istifa ettiğine ilişkin haberleri yalanladı. 

Aliağa Petkim takımının Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Aykon TED Ankara Kolejliler maçına morali yüksek bir şekilde hazırlandığını söyleyen Aliağa Spor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan, “Beko Basketbol liginde bu sezon ne yazık ki istediğimiz hedeflerden uzaktayız. Ancak TED maçını kazanarak çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Oyuncularımız ve teknik heyetimizin morali çok yüksek. Yönetim olarak takımımıza güvenimiz tam.” dedi.

Aliağa Petkim'in ligde hak ettiği yerde olmadığını söyleyen Ceylan, “Şanssız mağlubiyetler aldık. Ancak sporda bu var; Biz oyuncularımızın tecrübesine ve yeteneğine güveniyoruz. Aliağa Petkim, bu hafta maçını kazanırsa yine Beko Basketbol Ligi'nin en renkli takımlarından biri olur” dedi.

Aliağa Spor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan, bazı internet sitelerinde Kulüp Başkanı Uğur Eren'in istifa ettiğine ilişkin yayınlanan haberlerin doğru olmadığını ifade ederek, “Kulüp Başkanımız Uğur Eren'in istifa ettiği şeklindeki haberler doğru değil. Başkanımızla birlikte yönetim kurulu olarak, kulübümüzü Basketbol ve futbol başta olmak üzere başarı hedeflerimize ulaştırmak için çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde sürdürüyoruz. Türkiye genelinde Hem futbolda, hem basketbolda tüm kulüplerde ekonomik sıkıntılar yaşanıyor. Başkanımız Uğur Eren ile birlikte tüm yönetim kurulumuz ve camiamız Bu sıkıntıları aşmak için Aliağa'daki tüm kurum ve kuruluşlarla güçbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Aliağa Spor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan, Aliağa Petkim, basketbol takımının Cumartesi günü Aykon TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda, Aliağa Spor futbol takımının ise Pazar günü Aliağa'da Kınıkspor ile karşılaşacağını belirterek, yeşil beyazlı camiayı pazar günü Aliağa Şehir stadına davet etti.
Aliağa Petkim'den İstifa Açıklaması Aliağa Petkim'den İstifa Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.