Advertisement

Okerman; “Performansımızın üzerine çıkmalıyız”

Mütevazı kadrosuyla TKBL'de kalıcı olmayı hedefleyen Konak Belediyesi'nin genç antrenörü Erman Okerman, Pazar günü konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında performanslarının üzerine çıkmaları gerektiğini söyledi.

Kadınlar Birinci Ligi’nde pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Konak Belediyesi hazırlıklarını sürdüyor. Konak Belediyesi Antrenörü Erman Okerman, bu haftaki rakipleri Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde şampiyonluk için kurulmuş bir kadroya sahip olduğunu ancak ligde kendilerinden hiç beklenmeyecek şekilde 2 mağlubiyet aldığını söyledi. Rakiplerinin son dönemde lige en kötü başlangıçlarından birini yaptığını kaydeden Okerman, şöyle konuştu; “Karşımızda yenilgiye tahammülü olmayan bir takım var. Biz iç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Elimizden geleni ortaya koyup, Fenerbahçe karşısında performansımızın üzerine çıkıp, rakibimizi yenmek istiyoruz. Rakibimizi düşük konsantrasyonda yakaladığımız takdirde maça ortak olabiliriz. İç sahada kolay teslim olmayan bir takımız. Nitekim İzmir'e 5'te 5 yapıp gelen Kayseri KASKİ karşısında da maçı son bölümde kaybetmiştik. Fenerbahçe karşısında sürpriz peşinde koşacağız".

Ligde ilk 7 haftada 2 galibiyet ve 5 yenilgiyle 9 puanı bulunan Konak Belediyesi 10. durumda bulunurken, Fenerbahçe 5 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 12 puanla 5. sırada yer alıyor. Serdar Yereli Spor Salonu'nda 24 Kasım Pazar günü oynanacak Konak Belediyesi-Fenerbahçe maçı saat 16.00'da başlayacak.
Okerman; “Performansımızın üzerine çıkmalıyız” Okerman; “Performansımızın üzerine çıkmalıyız” Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.