Advertisement

FIBA Eurochallenge Cup'ta 3. Maçlar Oynanacak

FIBA Eurochallenge Cup’daki temsilcilerimiz Tofaş ile Royal Halı Gaziantep, gruplarındaki üçüncü maçlarını 19 Kasım 2013 Salı günü oynayacaklar.

F Grubu’nda yer alan temsilcimiz Tofaş, kendi evinde KRKA Novo Mesto’yu ağırlayacak. Oynadığı ilk iki maçı da kazanan Sloven ekibini konuk edecek olan temsilcimizin mücadelesi saat 19:00’da başlayacak. İlk iki maçta Tofaş, 78 sayı ortalaması yakalarken, KRKA Novo Mesto ise 69 sayı ortalaması ile oynadı. ABD'li skorer guardd Marcus Denmon, 24.5 sayı ortalamasıyla temsilcimizin en skorer ismi olurken, Nijeryalı pivot Chinemelu Elonu ise 11.5 ribaund ortalamasıyla bu kategoride zirvede. Serhat Çetin ise 4 asist ortalaması yakaladı. Sloven ekibinde ise forvetler ön plâna çıkıyor. 22 yaşındaki 2.03'lük forvet Edo Muric, 16 sayı ve 7 ribaund ile, 34 yaşındaki tecrübeli Boşnak power forvet Jasmin Hukic ise 7 ribaund ve 3 asist ortalamaları ile bu kategorilerde zirvede yer aldılar.

B Grubu’nda yer alan bir diğer temsilcimiz Royal Halı Gaziantep ise CSM Oradea ile karşı karşıya gelecek. İlk iki maçından galibiyetle ayrılan ve B Grubu’nun ilk sırasında bulunan ekibimizin, Romanya temsilcisi ile sahasında oynayacağı mücadelenin başlama saati ise 20:30 olarak açıklandı. İlk iki maç sonunda temsilcimiz 85.5 sayı ortalaması yakalarken, Romen ekibi ise 75.5 sayı ortalaması tutturdu. Pota altı oyuncularıyla etkili olan Gaziantep ekibinde Sırp power forvet Oliver Stevic, 15.5 sayı ve 9 ribaund ortalamalarıyla bu kategorilerde zirvede yer alırken, Sırp pivot Dejan Borovnjak ise 6 asist ortalaması ile öne çıktı. CSM Oradea'nın en etkili ismi ise ülkemizde de forma giymiş Kanadalı power forvet Sean Denison. Denison, 16 sayı ve 8 ribaund ortalamaları ile ilk iki maçta en dikkat çeken isim oldu. 
FIBA Eurochallenge Cup'ta 3. Maçlar Oynanacak FIBA Eurochallenge Cup'ta 3. Maçlar Oynanacak Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.