Advertisement

Turkish Airlines Euroleague'de 5. Hafta Heyecanı

Turkish Airlines Euroleague’in 5. haftası, 13 Kasım 2013 Çarşamba akşamı oynanacak Real Madrid - Anadolu Efes maçıyla başlayacak ve 15 Kasım 2013 Cuma günü oynanacak Emporio Armani Milano - Strasbourg maçıyla sona erecek..

Temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague 5. hafta karşılaşmalarını evinde oynarken; Anadolu Efes ise deplasmanda mücadele edecek.

13 Kasım Çarşamba günü oynanacak tek maçta, B Grubu’nda tek mağlubiyetle ikinci sırada bulunan Anadolu Efes, TSİ 21:45'te grubun namağlup lideri olan güçlü İspanyol ekibi Real Madrid’e konuk olacak. Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid'de oynanacak mücadeleyi; İtalyan Luigi Lamonica, Sloven Damir Javor ve Ukraynalı Sergiy Zashchuk hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele, NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. Temsilcimizde sakatlığı süren Kerem Gönlüm, bu maçta da kadroda yer alamayacak..

Henüz yenilgi almamış olan Fenerbahçe Ülker, 14 Kasım Perşembe akşamı saat 20:15’teki A Grubu maçında JSF Nanterre’ı ağırlayacak. Fransız ekibi, grupta bundan önce oynadığı 4 maçta iki galibiyet elde etti. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak bu mücadele, NTV Spor Smart kanalından naklen yayınlanacak. Yoluna doludizgin devam eden Sarı-Lacivertlilerde; Oğuz Savaş ve İlkan Karaman, bu maçta da kadroda yer alamayacak.

C Grubu’nda yer alan Galatasaray Liv Hospital ise 15 Kasım Cuma saat 20:00’de İstanbul’da Bayern Münih ile karşılaşacak. Temsilcimiz, grubunda oynadığı 4 maçta 2 galibiyet elde ederken, Alman ekibi ise haftaya 3 galibiyetle girdi. Abdi İpekçi Arena'da oynanacak bu karşılaşma, NTV Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanacak. Sakatlıklardan yana bir hayli şanssız bir süreç geçiren Sarı-Kırmızılı temsilcimizde; Nathan Jawai, Manuchar Markoishvili, Ersin Dağlı ve Jamont Gordon, bu maçta kadroda yer alamayacaklar. Sakatlıktan yeni çıkan Engin Atsür'ün ise bu maçta süre alması beklenmiyor.

Öte yandan, Turkish Airlines Euroleague'de 14 Kasım 2013 Perşembe günü TSİ 18:00'de oynanacak Lokomotiv Kuban - Laboral Kutxa mücadelesi NTV Spor Smart kanalından, TSİ 21:45'te başlayacak Budivelnyk Kiev - FC Barcelona mücadelesi ise NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. 15 Kasım 2013 Cuma günü TSİ 18:00'de başlayacak CSKA Moskova - Partizan mücadelesi ise yine NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Turkish Airlines Euroleague'de 5. Hafta Heyecanı Turkish Airlines Euroleague'de 5. Hafta Heyecanı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.