Advertisement

Trabzonspor Medical Park, Katelynas İle Yollarını Ayırdı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, sezon başında renklerine bağladığı Litvanyalı power forvet Mindaugas Katelynas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı..

Bordo-Mavili kulüple olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilen Litvanyalı oyuncu, Trabzonspor Medical Park'ın geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Aliağa Petkim maçında kadroda yer almasına rağmen coach Hakan Demir'den hiç süre alamamıştı. Bordo-Mavililer, bir pivot takviyesi için çalışmalara da başladı.

30 yaşındaki ve 2.06 boyundaki deneyimli oyuncu, bu sezon Trabzonspor Medical Park forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 5, Spor Toto Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta görev yapmıştı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 20.1 dakika sahada kalan Katelynas, 7/19 üçlük isabeti bulduğu bu maçlarda; 9.8 sayı, 3.2 ribaund ve 1.8 asist ortalaması yakalarken, Spor Toto Türkiye Kupası'nda görev yaptığı 3 maçta ise ortalama 8.2 dakika sahada kalarak; 1 sayı ve 1.3 ribaund ortalaması tutturmuştu.

Trabzonspor Medical Park, Katelynas İle Yollarını Ayırdı Trabzonspor Medical Park, Katelynas İle Yollarını Ayırdı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.