Advertisement

Karakaş'tan Galibiyet Değerlendirmesi

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Türk Telekom'u 84-63 yendikleri maçta ikinci yarıdaki etkili oyunlarıyla galip geldiklerini söyledi.

Karakaş, Anadolu Ajansı'nda yer alan açıklamasında, Türk Telekom'un iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Rakibimiz de oyuna istekli ve arzulu başladı. İlerleyen dakikalarda içinde mücadele gücümüzü artırınca ikinci devre galibiyet geldi" dedi. 

Çok kaliteli bir takımla karşılaştıklarına dikkati çeken Nedim Karakaş, "Türk Telekom çok kaliteli bir ekip ama henüz takım olma konusunda sıkıntı çeken yaşıyorlar. Yoksa kadrolarını tek tek incelerseniz çok kaliteli oyunculara sahip bir ekip. Biz ikinci yarıda iyi oynadık. Güzel bir ikinci devre sonunda galip geldik" diye konuştu. 

Karakaş, sakatlığı geçen Ömer Onan'ın son 3-4 maçtır süreler almaya başladığını belirterek, "Obradovic prensip olarak sakatlıktan çıkan bir oyuncuya hemen yüklenmek istemiyor. Ömer de son 3-4 maçtır ufak ufak süreler almaya başladı. Türk Telekom maçında da güzel bir performans sergiledi. Ömer takım için önemli bir oyuncu. Sakatlık belasından tam kurtulduktan sonra zaman içinde çok daha iyi olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Turkish Airlines Euroleague'deki JSF Nanterre maçında sakatlanan Bojan Bogdanovic'i Türk Telekom maçında dinlendirmek amacıyla oynatmadıklarını kaydeden Karakaş; "Bogdanovic, Nanterre maçından sonra aşil tendonunda ağrı hissettiğini söyledi. O yüzden Türk Telekom maçında yer almadı. Ancak önemli bir sakatlığı bulunmuyor. Budivelnik Kiev maçında oynayabilecek" şeklinde konuştu. 

Karakaş, Beko Basketbol Ligi'nde hafta sonu lider Banvit ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı; "Banvit, sergilediği basketbolla, kadrosuyla çok güçlü bir takım. Basketbola uzun yıllardır ciddi yatırım yapan bir kulüp. Budivelnik Kiev maçından 40 saatlik aradan sonra zor bir maç olacaktır. Ancak biz zor maçları hedefleyip, mücadele eden bir takımız. Sahada kim daha diri, kim daha çok arzu ederse maçı o kazanacaktır. Amacımız bu maçtan da galibiyetle ayrılmak".
Karakaş'tan Galibiyet Değerlendirmesi Karakaş'tan Galibiyet Değerlendirmesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.