Advertisement

Aliağa Petkim - Uşak Sportif Maçının Ardından..

Beko Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Uşak Sportif'in İzmir deplasmanında karşı karşıya geldiği Aliağa Petkim'i 68-70 mağlup ettiği çekişmeli karşılaşmanın ardından, her iki cepheden de mücadele ile ilgili açıklamalar geldi..

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini paylaşan Aliağa Petkim başantrenörü Aclan Kavasoğlu, “Doğruyu söylemek gerekirse maçın sonunu oynamayı daha bilmiyoruz. Oyuncularda o anlamda sahipsizlikten çıkıp kontrollü basketbola giriş yaptıkları için maçın son 6-7 dakikası çok ciddi ofans hataları yaptık. Bu da maçın sonunu rahat getirememize neden oldu. Biz takım olarak buna hazır değiliz. Böyle bir dezavantajımız var. Olmayınca bazı şeyler olmuyor.” dedi. “Yine de mücadelemizi en üst seviyede sahaya yansıtmaya çalıştık” diye konuşan Kavasoğlu, “Bir takım takviye ve ilaveler yapmak zorundayız. Çünkü geniş bir kadro değiliz. Ama bu oyuncuların mücadelesine Aliağa’nın, taraftarın ve yönetimin sahip çıkması hepimizin en önemli hedefi olmalı. Her şeyden önce ortaya yürek, istek ve samimiyet koymamız gerekiyor. Bazı şeyler için idman yapmak yetmiyor. Bundan sonrası için Aliağa’yı da beraber hareket etmeye çağırıyorum." açıklamasında bulundu. Öte yandan Kavasoğlu, karşılaşmanın hakemlerine de sitem ederek, “Maçın hakem üçlüsü kesinlikle yüksek sevide mücadele olan bir maçın hakem üçlüsü değildi. Özellikle baş hakemin dışındaki 2 hakem çok zayıftı böyle bir maç için.” dedi.

Basit hatalarla maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyleyen Aliağa Petkim'in genç oyuncusu Gani Erdi Gülaslan ise; “Bu maçı kazanacağımıza çok inanmıştık. Sonuna kadar da mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bazı basit hatalar yaptık. Farkı erittiler ve bize yaklaşmalarına neden oldu. Biz yine inançlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni koçumuzla beraber daha iyi adapte olacağımızı ve ileriki maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi.


Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, zor bir maçtan gelip ayrıldıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, “Mücadele gücü çok yüksek bir maçtı. Öncelikle Aliağa’nın çok ihtiyacı olan bir maç olduğunu biliyorduk. Zor geçeceğini de biliyorduk. Üst üste aldığımız beşinci galibiyet, çok mutluyuz. Önümüzdeki Tofaş maçına da iyi hazırlanıp serimize devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Maç sonrası görüşlerini paylaşan Uşak Sportif'in genç oyuncusu Erdinç Balto ise; “Kötü oynamamıza rağmen kazanmayı bildik” dedi. Balto, “Tüm hafta iyi hazırlanmıştık Aliağa’ya. Zor olacağının farkındaydık. Bir ara çok geriye düştük. Tekrar toparladık. Geçen hafta da öyle olmuştu. Ama kazanmaya devam ediyoruz. Umarım böyle de devam eder ve tüm maçları kazanmaya devam ederiz. En azından iyi oynamaya devam ederiz. Bugün kötü oynamamıza rağmen kazanmayı bildik” dedi.
Aliağa Petkim - Uşak Sportif Maçının Ardından.. Aliağa Petkim - Uşak Sportif Maçının Ardından.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.