Advertisement

Kaan Artun'dan Hakem Kararlarına Tepki

Kurduğu genç ve mütevazı kadroyla ilk olarak TKBL'de kalıcı olmayı hedefleyen TED Ankara Kolejliler, ligin sekizinci haftasında da sahasında konuk ettiği Tarsus Belediyesi'ne 62-73 mağlup olarak yine galibiyetle tanışamadı. Başkent ekibinin genç teknik adamı Kaan Artun ise karşılaşmanın ardından kulübün resmi internet sitesine bazı açıklamalarda bulundu..

Kaan Artun, mücadelenin ardından yapmış olduğu açıklamalarda, hakem kararlarına ve kendilerine yaklaşım konularında tepkilerini dile getirdi. Artun, şöyle konuştu: "Düşük bütçeli bir takım olarak ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Birçok şeyi doğru yaptığımızı düşünüyorum. 2014 Dünya Şampiyonası'nın Türkiye'de oynanacağı bir ligde, üç yabancı ile oynuyoruz. Kendi altyapımızdan yetişen Türk oyuncuları oynatıyoruz. İdari işler anlamında da Kulübümüz çok iyi çalışıyor. Bence Türkiye'de düzgün bir kulüp olmanın zorluklarını yaşıyoruz. Çünkü herkes sanki biz düşmek istiyormuşuz gibi yaklaşıyor ve bu da bana çok garip geliyor. Maçlarımız bile bu bakış açısıyla yönetiliyor. Hiçbir zaman hakemleri mağlubiyetten dolayı suçlamam ama basketbolda hakem faktörü göz ardı edilmemeli diye düşünüyorum. Ne yazık ki bizim her maçımız deplasmanda oynuyormuşuz gibi yönetilmekte. Bu da beni üzüyor, çünkü bizi destekleyen bir camiamız var. Oyuncularım da ellerinden geleni yapıyor. Bütçe olarak düşük bütçeli bir takımız ama insanların bundan dolayı bizi düşmüş olarak kabul etmemeleri gerekiyor. Bazı insanların da kendisine öz eleştiri yapması gerekiyor, burada bu kadar insanın emeği var, oyuncularımın hakkının daha fazla yenmesini istemiyorum."
Kaan Artun'dan Hakem Kararlarına Tepki Kaan Artun'dan Hakem Kararlarına Tepki Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.