Advertisement

Delininkaitis, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Litvanya Milli Takımı'nın oyun kurucusu Tomas Delininkaitis'i kadrosuna kattı. Hatırlanacağı gibi Konya ekibi, sezon başında kadrosuna kattığı ABD'li guard Curtis Millage ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı..

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Letonya'nın VEF Riga takımından Delininkaitis ile anlaştıklarını söyledi. Yapılan transferin takıma katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Öten, kariyeri olan bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Öten, Delininkaitis'in takıma hemen adapte olacağını düşündüklerini belirterek, "Bu hafta oynayacağımız Royal Halı Gaziantep maçına yetişemeyecek. Ancak bir sonraki maçımız, Galatasaray Liv Hospital karşısında oynamasını istiyoruz. Takıma tecrübesiyle çok şey kazandıracaktır" dedi.

31 yaşındaki ve 1.90 boyundaki Tomas Delininkaitis, bu sezona Letonya ekibi VEF Riga'da başladı. Riga ekibiyle VTB Ligi'nde ve ULEB Eurocup'da 4'er maça çıkan deneyimli oyuncu, VTB Ligi'nde ortalama 21.3 dakika sahada kalarak; 9.8 sayı, 3 ribaund ve 4 asist ortalaması tutturmuş, Eurocup'ta ise ortalama 15.5 dakika sahada kalarak; 9.5 sayı ve 2 asist ortalamaları yakalamıştı.
Delininkaitis, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. Delininkaitis, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.