Advertisement

Jagla Telekom İle İmzaladı

Transferin hareketli takımı Türk Telekom, eski oyuncusu olan Alman power forvet Jan Hendrik Jagla ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Jagla transferinden sonra kontenjan nedeniyle takımdan ayrılan yabancı oyuncu ise sezon başından beri bekleneni bir türlü veremeyen ABD'li forvet Tony Gaffney oldu..

Türk Telekom Genel Sekreteri Akif Üstündağ'ın da hazır bulunduğu imza töreninde bir açıklama yapan Kulüp Yöneticisi Sinan Binbir'in; “Jagla'nın yeniden Türk Telekom'da forma giyecek olmasından dolayı yönetim olarak oldukça mutluyuz, transferimiz Türk sporuna ve camiamıza hayırlı olsun” sözlerine yer vermiş TBF.

Yeniden Ankara'ya dönen Jagla ise; “Türk Telekom'da daha önce de keyif alarak oynamıştım, tekrardan bu aileye dönme fikri beni çok heyecanlandırdı. Türkiye'de oynamak gerçekten heyecan verici, türk seyircilerinin ilgi ve sevgisini özlemiştim. Bu taraftarların önünde yeni takım arkadaşlarımla ve teknik ekibimizle uyumla ve hırsla çalışıp en iyi şekilde mücadele etmeye hazırım” açıklamasını yapmış.

29 yaşındaki ve 2.13 boyundaki Berlin doğumlu oyuncu, bu sezon Polonya ekibi Asseco Prokom ile çıktığı 10 Euro League maçında ortalama 20.4 dakika sahada kalarak; 5.6 sayı ve 5.4 ribaund istatistikleri tutturmuştu. Alman oyuncunun en skorer maçı ise grubun son mücadelesi olan Polonya'daki Maccabi Tel-Aviv maçıydı. Jagla bu maçta; 3/6 üçlük atarak 13 sayı üretmişti..
Jagla Telekom İle İmzaladı Jagla Telekom İle İmzaladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.