Advertisement

A Milli Takımın Yeni Koçu Orhun Ene (mi?)

Evimizde düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda tarihi bir başarı elde eden A Milli Takımımız'da Bogdan Tanjevic'in sağlık sorunları nedeniyle koçluğu bırakmasının ardından takımın yeni koçu merak konusu idi. Milliyet'in sıcak haberine göre, Turgay Demirel bir hafta önce Orhun Ene ile yaptığı toplantıda yeni patronun kendisi olacağını söylemiş. Kaç yıllık anlaşma yapıldığına dair net bir durum yok henüz. Takımın alacağı sonuçlara bağlı olarak Orhun Ene'nin geleceği şekillenecek. TBF'nin Orhun Ene'yi 10 gün içinde duyurması bekleniyor.

Mevcut şartlarda göreve getirilmesi en mantıklı koç zaten Orhun Ene. Takımı tanıyor bir kere. Taktik anlamda da bence belirli bir olgunluğa erişti. Sırbistan maçının son hücumunu (Kerem'in son saniye basketiyle sonuçlanan) çizmişti örneğin. Oyuncularla diyaloğu iyi ve basketbolun doğrularıyla oynatmak isteyen bir koç. Gece gece çok sevindim habere. Bir an önce TBF'den resmi açıklama gelsin de mutluluğum iki kat artsın. :)
A Milli Takımın Yeni Koçu Orhun Ene (mi?) A Milli Takımın Yeni Koçu Orhun Ene (mi?) Reviewed by Adsız on 02:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.