Advertisement

Fenerbahçe Ülker İçin Saras Söylentileri

Lynn Greer'ın beklentileri karşılamayan performansı sonrası oyun kurucu pozisyonu için üst düzey bir oyuncu transferi düşünen Fenerbahçe Ülker'in Lietuvos Rytas forması ile özellikle Turkish Airlines Euro League maçlarında gösterdiği performans ile dikkatleri çeken Litvanyalı yıldız isim Sarunas Jasikevicius ile ilgilendiği iddia edildi..

İddianın kaynağı olan Litvanya medyası; Saras'ın Fenerbahçe Ülker'e, Simas Jasaitis'in ise Lietuvos Rytas'a yakın olduğunu yazdı. Bu arada BasketDergisi site editörü Can İşbakan, Nedim Karakaş ile görüştüğünü ve kendisinin bu transferi yalanlamadığını fakat transfer konusunda ise net ifadeler kullanmadığını iletti twitter hesabı üzerinden. Konuyla ilgili yazdığı yazı ise şurada. Ukic ve Saras'tan oluşacak bir guard rotasyonu ile F-4 hayal olmasa gerek Sarı-Lacivertliler adına fakat bunun gerçekleşme ihtimalinin ne kadar gerçekçi olduğunu da Kulüpten yapılacak resmi açıklama sonrası göreceğiz tabi..

Ekleme: An itibariyle Saras cephesinden de bu transfere dair bir açıklama gelmiş. Yine Can İşbakan ulaştırdı gelişmeyi. Deneyimli oyuncu; “Rytas’ta dengesiz bir şekilde yol alıyorduk. İşler yolunda gitmiyordu. Ancak ben başarı için elimden gelenin en iyisini yaptım. Buna karşın şimdi takımdan ayrılmak zorundayım. Yine bilinmeyen bir yere gidiyorum. Fakat gideceğim yer Final Four yarışmacısı bir takım Fenerbahçe” demiş. Gerçekleşirse muazzam bir hamle olacağı kuşkusuz..
Fenerbahçe Ülker İçin Saras Söylentileri Fenerbahçe Ülker İçin Saras Söylentileri Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:59 Rating: 5

1 yorum:

Cengiz dedi ki...

Eğer bu bir rüya değilse Saras geliyor. Rytas kulübü de doğruluyor. En kısa zamanda resmi açıklamayı da bekliyoruz.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.